Αναστασιάδης: Χωρίς την βοήθεια της Παναγιάς δεν γίνεται τίποτα

09:34 13/2/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Άγγελος Αναστασιάδης επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία του Πλατανιά με στόχο να τον κρατήσει στην κατηγορία και ζήτησε την βοήθεια της Παναγιάς για να τα καταφέρει η ομάδα των Χανίων.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Πλατανιά:
Για την επάνοδο του στην ομάδα των Χανίων: "Καταρχήν να πω ότι έχουμε πάρα πολλή δουλειά. Και λίγο χρόνο. Ή αν θέλετε, καθόλου. Αλλά θα προσπαθήσουμε με τα παιδιά αυτά να κοιτάξουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, γιατί άμα κάνουμε το ίδιο καταλαβαίνετε ότι θα έχουμε τα ίδια προβλήματα. Πιστεύω ότι η δουλειά που έγινε από τους

δυο προηγούμενους προπονητές που ήρθαν και μάλιστα τον τελευταίο, τον Αναστόπουλο, ήταν καλή, οπότε δεν θα έχουμε τόσο πολύ μεγάλα προβλήματα. Θα προσπαθήσουμε, λοιπόν, να αλλάξουμε την κατάσταση, αλλά χωρίς την βοήθεια της Παναγιάς δεν γίνεται τίποτα. Να το γνωρίζετε. Και βέβαια θα αρχίσουν πάλι μερικοί να λένε, αλλά αυτή την στιγμή, για να γίνει αυτή η διαφορά, πρέπει να βοηθήσει η Παναγιά. Να βοηθήσει ο Θεός να τα κάνουμε καλά, να με φωτίσει και εμένα να τα κάνω καλύτερα από ότι τα έκαναν οι προηγούμενοι".
Για το αν οι ποδοσφαιριστές αισθάνονται πίεση και άγχος: "Δεν μπορώ να σας απαντήσω τώρα. Θα φανεί στον δρόμο τι θα γίνει. Αυτή την στιγμή είναι μια κατάσταση, την οποία τη γνωρίζετε όλοι. Οποιαδήποτε λέξη συμπληρώσω θα είναι λάθος".
Για τον επόμενο αγώνα του Πλατανιά με αντίπαλο τον Ολυμπιακό: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζεις με τον πρωταθλητή εκτός έδρας. Εμείς έχουμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς, με τιμωρίες καρτών. Θα αναγκαστούμε να κάνουμε μια ενδεκάδα ανάγκης, αλλά εμένα εκείνο που με ενδιαφέρει είναι το τι θα κάνουμε εδώ, στις προπονήσεις, ούτως ώστε να κάνουμε μια καλή παρουσία το Σάββατο με τον Ολυμπιακό".
Για το αν παρακολουθούσε τον Πλατανιά το τελευταίο διάστημα και αν έχει διαμορφώσει γνώμη για τους ποδοσφαιριστές: "Όλες τις ομάδες τις παρακολουθώ. Αλίμονο, η δουλειά μου είναι αυτή".

Keywords
Τυχαία Θέματα