ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2011: Ο Απρίλης της ΑΕΚ

16:11 25/12/2011 - Πηγή: AEK365

Το 2011 πλησιάζει προς το τέλος του. Μία χρονιά που είχε πολλά άσχημα για την αγαπημένη μας ομάδα, αλλά και κάποιες πολύ καλές στιγμές, όπως η επιστροφή στους τίτλους, μετά από 9 χρόνια. Το aek365.gr ξεκινάει την ανασκόπηση του έτους που μας... αποχαιρετά και καθημερινά θα σας παρουσιάζει τα κυριότερα περιστατικά που σημάδεψαν τον κάθε μήνα του χρόνου.

Τα ματς του μήνα

Τέσσερα παιχνίδια δίνει για τον μήνα Απρίλη η ΑΕΚ, ωστόσο ένα είναι το πιο σημαντικό

από όλα. Πρόκειται για αυτό της 30ης Απριλίου, όπου η Ένωση μετά από 9... στείρα έτη, επιστρέφει στους τίτλους. Η νίκη επί του Ατρόμητου με 3-0, στο κατάμεστο από Ενωσίτες ΟΑΚΑ, φέρνει και πάλι τα χαμόγελα ενός τίτλου, σε ένα ματς πάντως που το αμαύρωσαν κάποιοι ανεγκέφαλοι οπαδοί και των δύο ομάδων. Από κει και πέρα, μέσα στον Απρίλη η ΑΕΚ αντιμετώπισε επίσης τους Ατρόμητο (1-0) και Ηρακλή (0-0) στο ΟΑΚΑ και εκτός έδρας τη Λάρισα (2-3).

Το επεισόδιο

Η ήττα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και ο τρόπος με τον οποίο έφτασαν στα σπίτια τους, εκείνο το βράδυ, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, δεν είχε ξεχαστεί από τους Ενωσίτες οπαδούς. Κάποιοι εξ αυτών, πριν από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα, πήγαν στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή και πριν αναχωρήσει για το ΟΑΚΑ, τους ζήτησαν να μεταβούν εκεί, με ταξί που ήδη είχαν καλέσει. Μία κίνηση που χαρακτηρίστηκε συμβολική, λόγω του ότι το «μαύρο» βράδυ μετά το ματς στο φαληρικό γήπεδο, οι παίκτες δεν γύρισαν στα Σπάτα για να πάρουν τα αυτοκίνητά τους. Η είδηση αυτή έκανε τον γύρο του κόσμου, την ίδια και την επόμενη μέρα, με τους περισσότερους παίκτες να αντιλαμβάνονται τον λόγο για τον οποίο τους ζητήθηκε κάτι τέτοιο.

Το θέμα του μήνα

Υπό άλλες συνθήκες, το θέμα του μήνα θα έπρεπε να είναι αποκλειστικά και μόνο η επιστροφή της ΑΕΚ στους τίτλους. Ωστόσο, η διοικητική αστάθεια και το αβέβαιο μέλλον της ομάδας, μονοπωλούσε πάντα το ενδιαφέρον του κόσμου, καθώς κανείς δεν μπορούσε (και δεν μπορεί) να προεξοφλήσει το... αύριο. Μάλιστα, τον μήνα Απρίλιο υπάρχει μία συνάντηση, που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να είχε αλλάξει πολλά πράγματα στην ιστορία της ΑΕΚ. Φυσικά εννοούμε την συνάντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Ντέμη Νικολαΐδη, με τους δύο άνδρες να συζητάνε αποκλειστικά και μόνο, για το μέλλον της Ένωσης.

Ο «Τίγρης» επανέρχεται στο προσκήνιο και λίγες μέρες αργότερα, αν και παραμένει διστακτικός για την επιστροφή του, τονίζει πως πρώτα θα πρέπει να ειπωθεί η αλήθεια στον κόσμο για τα χρέη της ομάδας και εν συνεχεία να σκεφτεί τις επόμενες κινήσεις του. Το πρόβλημα όμως της ΑΕΚ παρέμενε και στην διοίκηση αναζητούσαν και άλλες λύσεις. Μετά τα σενάρια για Μακρή και Δαλακούρα, ο οποίος δήλωσε πως δε θέλει να εμπλακεί με την ΑΕΚ, έρχεται στο προσκήνιο ένα νέο όνομα. Ο λόγος για τον Τάσο Χαντζή. Αυτές οι φήμες θα παραμείνουν... φήμες, ενώ λίγο αργότερα παρουσιάζεται η «Lottomatica», που φέρεται να εξετάζει την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.

<
Keywords
Τυχαία Θέματα