Χάνει έδαφος η Ίντερ

22:13 13/1/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΙΝΤΕΡ-ΚΙΕΒΟ: 1-1
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Στο 1-1 έμεινε η Ίντερ με την Κιέβο και όπως όλα δείχνουν θα παλέψει ως τα τέλος για να μπει στη ζώνη του Europa League.

Η Κιέβο άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με δυνατό σουτ του Παλόσκι, αλλά η Ίντερ έφερε γρήγορα στα ίσα το ματς. Συγκεκριμένα στο 12' ο Άλβαρες έδωσε για τον Ναγκατόμο που

νίκησε τον Πουτζιόνι με ψύχραιμο πλασέ. Δύο λεπτά μετά ακυρώθηκε νέο γκολ του Ναγκατόμο, ενώ στο 24' και στο 38' οι Παλάσιο και Θερό έχασαν μεγάλες ευκαιρίες.

Στο 58' και στο 70' ο Πουτζιόνι είπε όχι σε σουτ του Άλβαρες, ενώ στο 71' ο Παλόσκι έχασε μεγάλη ευκαιρία μέσα από την περιοχή.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Καμπανιάρο (88' Mπότα), Ρολάντο, Ζουάν, Κουζμάνοβιτς (85' Ταϊντέρ), Άλβαρες, Τζόναθαν, Καμπιάσο (65' Μιλίτο), Ναγκατόμο, Κόβασιτς, Παλάσιο.

ΚΙΕΒΟ: Πουτζιόνι, Φρέι, Σέζαρ, Νταϊνέλι, Μπεντιβόλιο (84' Μπαγιέ), Χετεμάι, Ραντοβάνοβιτς, Σάρδο, Ντραμέ, Θερό, Παλόσκι (75' Εστιγκαρίμπια).

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 3-0
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Τεράστια νίκη με 3-0 πέτυχε η Σαμπντόρια επί της Ουντινέζε και πήρε βαθειά βαθμολογική ανάσα.

Η Σαμπντόρια μπήκε δυνατά στο ματς και στο 16ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Έντερ κέρδισε πέναλτι από τον Κελάβα και ο ίδιος από τα 11 μέτρα έκανε το 1-0. Η Ουντινέζε έχασε τον Άλαν με κόκκινη στο 35ο λεπτό κι έτσι η Σαμπ πίεσε και πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 47' πάλι με τον Έντερ.

Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 62' όταν αποβλήθηκε ο Σοριάνο, αλλά η Ουντινέζε έμεινε με 9 στο 69' λόγω αποβολής του Σίλβα, έτσι στο 87ο λεπτό ο Γκασταλντέλο έκανε το 3-0.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ντα Κόστα, Ντε Σιλβέστρι, Μουστάφι, Γκασταλντέλο, Κόστα, Παλόμπο, Κρστίσιτς (72' Ρενάν), Γκαμπιαντίνι, Σοριάνο, Βζόλεκ (66' Μπιάρνασον), Έντερ (85' Σανσόνε)

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Κελάβα, Ερτό, Ντανίλο, Ντμίτσι, Μπάστα (65' Φερνάντς), Άλαν, Πίντζι, Σίλβα, Περέιρα, Μαϊκοσουέλ (46' Μπαντού), Ντι Νατάλε (87' Ζιελίνσκι)

Keywords
Τυχαία Θέματα