Κι όμως χάνει…

18:57 19/1/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 3-2
Γήπεδο: Ανοέτα

Κηδεία στο «Ανοέτα» για την Μπαρτσελόνα, που έχασε με 3-2 από την Σοσιεδάδ. Οσασούνα. Προηγήθηκαν με 2-0 οι Καταλανοί αλλά οι Βάσκοι είχαν άλλα σχέδια.

Η Μπαρτσελόνα όπως συνηθίζει πίεσε από την αρχή και μόλις στο 5ο λεπτό ο Μέσι βρέθηκε μέσα στην περιοχή, αλλά αστόχησε. Ωστόσο στο

επόμενο λεπτό ο Αργεντινό δεν χαρίστηκε. Ο Ινιέστα του πάτησε την μπάλα με τακουνάκι, ο Μέσι την έφερε στο αριστερό και με ιδανικό πλασέ νίκησε τν Μπράβο κι έκανε το 1-0. στο 11' το σουτ του Πριέτο δεν ανησύχησε τον Βαλντές, ενώ στο 13' ο Πέδρο σημάδεψε το δοκάρι της Σοσιεδάδ. Στο 17' το σουτ του Γκριέσμαν έφυγε λίγο άουτ, αλλά στο 25' η Μπαρτσελόνα πέτυχε και δεύτερο γκολ. ο Άλβες έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Πέδρο με κοντινή προβολή στο δεύτερο δοκάρι, νίκησε τον Μπράβο. Στο 39' ο Μέσι είχε δεύτερο δοκάρι για την Μπαρτσελόνα, αλλά στο 41' ο Τσόρι Κάστρο με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-1 για τη Σοσιεδάδ.

Η Μπαρτσελόνα έχασε τον Πικέ με δεύτερη κίτρινη στ 57ο λεπτό και δέχτηκε την ισοφάριση στο 64' με νέο σουτ του Τσόρι Κάστρο. Την τεράστια νίκη στη Σοσιεδάδ χάρισε ο Αγιρέτσε με κοντινή προβολή στις καθυστερήσεις.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Μαρτίνεθ, Λα Μπέγια, Γκονζάλεθ, Κ.Μαρτίνεθ, Μπεργκάρα, Ιγιαραμέντι, Πριέτο (80' Πάρδο), Κάστρο (74' Ιφράν), Γκριέσμαν, Βέλα (83' Αγιρέτσε).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Άλμπα, Μπούσκετς, Τσάβι, Φάμπρεγας (59' Μασεράνο), Μέσι, Πέδρο (89' Αντριάνο), Ινιέστα.

ΓΡΑΝΑΔΑ- ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: 2-0
Γήπεδο: Νουέβο Λος Κάρμενες

Τεράστια νίκη με 2-0 πανηγύρισε η Γρανάδα κόντρα στη Βαγιεκάνο και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.

Στο 3ο μόλις λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Ιγκαλό ως οφσάιντ, ενώ στο 10' ο Ιγκαλό δεν μπόρεσε να βρει τηνμπάλα μετά από σέντρα του Τόριε. Στο 14ο λεπτό ο Βάσκεθ σούταρε άστοχα μέσα από την περιοχή, ενώ στο 17' ο Μπραχίμι αστόχησε από κοντά. Τελικά στο 24' η Γρανάδα έφτασε στο γκολ, καθώς ο Κασάδο έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Αμάτ κατά λάθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 29' το σουτ του Πίτι πέρασε μόλις άουτ, ενώ στ 33' ο Ρομπέρτο απέκρουσε όμορφα την κεφαλιά του Βάσκεθ. Στο 38ο λεπτό ο Ρουμπέν απέκρουσε το σουτ του Ιγκαλό, ενώ στο 53' ο Ρομπέρτο είπε όχι σε κεφαλιά του Τίτο.

Στο 54ο λεπτό ο Ιγκαλό δεν βρήκε στόχο από κοντά, ενώ στο 65' και στ 71' ο Λας δεν μπόρεσε να σκοράρει από καλές θέσεις. Τελικά η Γρανάδα πέτυχε και 2ο γκολ στο 80', καθώς ο Ρέθι έεινε μόνς με τον Ρουμπέν και πλάσαρε ιδανικά.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Σικέιρα, Μάινθ, Νιακατέ, Νιόμ, Ρίκο, Ρέθιο, Ορεγιάνα (83' Ανγκούλο), Μπραχίμι (72' Αράνδα), Τόριε (76' Ορτίθ), Ιγκαλό.

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Ρουμπέν, Αμάτ, Τίτο, Ζόρντι, Κασάδο, Φουέγο, Τρασόρας, Ντελίμπασιτς, Βάσκεθ (46' Κάρλος), Πίτι, Λας.

ΧΕΤΑΦΕ- ΣΕΒΙΛΛΗ: 1-1
Γήπεδο: Αλφόνσο Πέρες

Το 1-1 έμειναν Σεβίλλη και Χετάφε κι έχασαν έδαφος στο κυνήγι της Ευρώπης.

Στο 8ο λεπτό ο Αλέξις έκοψε σωτήρια τον Νεγρέδο, ο οποίος στο 15' σούταρε λίγο άουτ. Στο 22' ο Νάβας αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 50' ο Ράκιτιτς έδωσε για τν Ρέγιες κι εκείνος πλάσαρε ιδανικά τον Μογιά κι έκανε το 1-0. Η απάντηση της Χετάφε όμως ήταν άμεση και ισοφάρισε στ 43' με τρομερό σουτ του Κολουνγκά από περίπου 30 μέτρα.

Στο 49' ο Μογιά απέκρουσε εντυπωσιακά μετά από τσαφ που έκανε ο Βαλέρα, ενώ στη συνέχεια η Σεβίλλη πίεσε αλλά ο Μογιά κατέβασε ρολά κι έδωσε στην ομάδα του έναν πολύτιμο βαθμό.

ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά, Αμπραχάμ, Αλέξις, Ροντρίγκες (60' Ράφα), Βαλέρα, Τόρες, Μίτσελ (73' Μπόρχα), Γκαβιλάν, Σαράμπια, Κολουνγκά, Αλκαθέρ (59' Άλβαρο)

ΣΕΒΙΛΛΗ: Πάλοπ, Σισίνιο, Φάζιο, Μποτία, Κόκε, Μέντελ, Μαδούρο (58' Κοντόγκμπια), Ράκιτιτς (85' Ντελ Μοράλ), Νάβας, Ρέγιες (66' Στεφάνοβιτς), Νεγρέδο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα