Ανανεώσεις για Ζέκα, Αμπέντ, Ρισβάνη

12:39 25/3/2014 - Πηγή: AEK365

Το επόμενο διάστημα ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, τις διαδικασίες για την ανανέωση των συμβολαίων του Κάρλος Ζέκα, Μεχντί Αμπέντ και Σπύρου Ρισβάνη.
Ο Ζέκα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015 και στις αρχές Απριλίου ο εκπρόσωπος του Πορτογάλου μέσου θα βρεθεί στην Ελλάδα για συζητήσεις με την διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Στόχος της ΠΑΕ είναι η ανανέωση του συμβολαίου ως το 2017 και στον Παναθηναϊκό πιστεύουν πως από την στιγμή που και οι δυο πλευρές θέλουν να συνεχιστεί η συνεργασία, η διαφορά που παρατηρήθηκε στις πρώτες συζητήσεις θα καλυφθεί.
Ο Αμπέντ αγωνίζεται δανεικός από την Νιούκαστλ η οποία θα ενημερώσει πως δεν υπολογίζει στον Αλγερινό μέσο για την νέα σεζόν. Έτσι ο Παναθηναϊκός θα ζητήσει είτε την ελευθερία του ποδοσφαιριστή είτε τον εκ νέου δανεισμό του. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις μετά τις επαφές που θα έχει ο εκπρόσωπος του Αμπέντ με την Νιούκαστλ.
Όσο για τον Ρισβάνη, το συμβόλαιο του λήγει το 2016 και στον Παναθηναϊκό θέλουν να επιβραβεύσουν τον νεαρό κεντρικό αμυντικό με ένα καλύτερο συμβόλαιο στο οποίο θα υπάρχουν και ρήτρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα