Ανανέωσε ο Χέντερσον στη Λίβερπουλ

15:59 23/4/2015 - Πηγή: AEK365

Με τη φανέλα της Λίβερπουλ θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τα επόμενα χρόνια, όντας πιθανότατα ο νέος αρχηγός της, ο Τζόρνταν Χέντερσον με την ομάδα να ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του 24χρονου μέσου.
Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, το νέο συμβόλαιο έχει διάρκεια πέντε χρόνων και οι εβδομαδιαίες απολαβές ανέρχονται στις 100.000 λίρες. Σημειώνεται πως φέτος η Λίβερπουλ έχει ανανεώσει τα συμβόλαια των Κουτίνιο και Στάριτζ.
Σε δηλώσεις του ο Τζόρνταν Χέντερσον τόνισε: "Πετάω στα σύννεφα που τελικά υπέγραψα. Είναι σπουδαίο

για εμένα που θα παραμείνω σε αυτόν τον σύλλογο. Θεωρώ ότι είναι καλό διάστημα να κοιτάξουμε μπροστά με την ομάδα που έχουμε, τον προπονητή, το μέγεθος της Λίβερπουλ και τους οπαδούς μας. Πραγματικά πιστεύω πως στα επόμενα χρόνια θα μπορούμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και να κερδίζουμε τρόπαια.
Αυτή είναι η επόμενη φάση. Έχουμε δείξει τεράστια βελτίωση τα τελευταία χρόνια και πιστεύω πως η επόμενη φάση είναι να ξεκινήσουμε να διεκδικούμε και να κατακτούμε τρόπαια".
Από τη πλευρά του, ο προπονητής της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, δήλωσε: "Ο Τζόρνταν είναι ένας απίθανος επαγγελματίας και η αφοσίωση του στη καριέρα του και γενικά το ποδόσφαιρο τον κάνει υπόδειγμα για κάθε νεαρό παίκτη. Πέρασε δύσκολα στη Λίβερπουλ, αλλά η βελτίωση του, η ανάπτυξη του μέσα από τη δίψα που έχει για το άθλημα και η θέληση που έδειξε, τον έκαναν να μάθει και να γίνει καλύτερος.
Το γεγονός ότι υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο είναι ένα σημάδι της πίστης του για το τι μπορούμε να καταφέρουμε εδώ. Θα έχει ένα πολύ μεγάλο ρόλο να παίξει στο πλάνο μας να πάμε αυτή την ομάδα μπροστά.
Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το μέλλον και το τι μπορούμε να καταφέρουμε ενωμένοι. Η σημερινή ανανέωση είναι ακόμη ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός.
Οι ιδιοκτήτες είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν μια ομάδα που μπορεί να μεγαλώσει, να βελτιωθεί και να κερδίζει. Έχουμε προχωρήσει σε κάποιες πολύ σημαντικές ανανεώσεις φέτος και είμαι αισιόδοξος πως, υπό την εποπτεία του Ίαν Άιρ, θα έρθουν και άλλες ανανεώσεις μεγάλων ταλέντων, αλλά και προσθήκες σε αυτή την ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα