Ανακουφισμένος ο Μέσι

15:33 6/12/2012 - Πηγή: AEK365

Με φορείο αποχώρησε ο Λιονέλ Μέσι προς το τέλος της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα επί της Μπενφίκα για το Τσάμπιονς Λιγκ καθώς τραυματίστηκε στο γόνατο με τον Αργεντινό επιθετικό να εμφανίζεται ανακουφισμένος που δεν έχει κάτι σοβαρό.

Σε δηλώσεις του ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Στην αρχή φοβήθηκα τα χειρότερα λόγω του πόνου που ένιωσα. Ευτυχώς τώρα νιώθω καλά. Ήταν ένα απλό χτύπημα. Δεν ξέρω, βέβαια, ακόμα αν θα παίξω την Κυριακή. Η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει και χωρίς εμένα. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες. Πάντα υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού

όταν αγωνίζεσαι. Θα μπορούσε να μου συμβεί οπουδήποτε, ακόμη και σε μια προπόνηση".
Για την συμπαράσταση του κόσμου μετά τον τραυματισμό του, ο Μέσι δήλωσε: "Είμαι ευγνώμων για τις εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου. Αυτά τα μηνύματα που έλαβα με κάνουν ευτυχισμένο".
Τέλος αναφερόμενος στην προσπάθεια του να καταρρίψει το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ, ο Μέσι δήλωσε: "Δεν μου έχει γίνει έμμονη ιδέα να σπάσω το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ. Όμως δεν κρύβω πως θα μου άρεσε να το πετύχω γιατί πρόκειται για μια επίδοση που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια".

Keywords
Τυχαία Θέματα