Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ - ΤΕΙ για το 2013

11:24 29/8/2013 - Πηγή: AEK365

Τελειώνει η αγωνία για χιλιάδες μαθητές που έγραψαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις, καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ για το 2013. Δείτε στο τέλος του κειμένου όλους τις πίνακες με τις βάσεις

εισαγωγής για το 2013.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου http://results.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους

β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο - Όνομα -Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).

Το πρωί κατέρρευσε το site του υπουργείου Παιδείας, στο οποίο αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων.

Συνολικά εισήχθησαν στα Πανεπιστήμια, στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, στα ΤΕΙ, στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές και στις Ακαδημίες της Πυροσβεστικής και του Εμπορικού Ναυτικού 71.761, εκ των οποίων έκαναν χρήση των ειδικών περιπτώσεων 12.139, ενώ το 2012 εισήχθησαν 80615.

Οι εγγραφές των επιτυχόντων στα Πανεπιστήμια, στα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΤΕΙ), στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες και στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. θα γίνουν από την Τετάρτη 11 μέχρι και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013 και σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώνεται από τις Γραμματείες των Τμημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα