Ανακοίνωση Σ.Φ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1962 DEFENDERS

19:44 29/6/2013 - Πηγή: AEK365

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ AEK

Αγαπητοί ΕΝΩΣΙΤΕΣ,

όπως είχατε ίσως διαβάσει στην ανακοίνωσή μας αμέσως μετά το τραγικό από όλες τις απόψεις παιχνίδι με τον Πανθρακικό, η θέση μας ήταν για πτώση της ΑΕΚ στην Γ\' Εθνική και άμεσες εκλογές στην Ερασιτεχνική με ένα κοινό ενωτικό ψηφοδέλτιο ώστε να δοθεί η δυνατότητα στον μόνο ικανό να βγάλει την ομάδα μας από την σαπίλα και το σκοτάδι, τον Δημήτρη Μελισσανίδη.
Και όλα τα παραπάνω ευτυχώς έγιναν

και έχει ξημερώσει επιτέλους η καινούργια μέρα , που όλοι περιμέναμε , για την πολύπαθη ομάδα μας,
Οι εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα (γήπεδο, ομάδα, ερασιτεχνική κ.α. ) είναι ραγδαίες και επιτέλους η ΑΕΚ είναι στα χέρια ανθρώπων που δουλεύουν για το καλό της και μιλάνε λίγο.
Επιτέλους οι αεριτζήδες, οι καιροσκόποι, τα τρωκτικά και οι εφήμεροι σωτήρες εξαφανίστηκαν σαν τους λαγούς , γιατί πολύ απλά κατάλαβαν ότι πια δεν τους παίρνει.

Αγαπητοί ΕΝΩΣΙΤΕΣ,
μαζί με τους παραπάνω όπως θα έχετε διαπιστώσει έχει εξαφανιστεί και ένα άλλο είδος από τον πλανήτη ΑΕΚ, αυτό των επαγγελματιών οπαδών.
Όμως μην πιστεύετε οτι όλοι οι παραπάνω εξαφανίστηκαν δια παντός. Απλά έχουν λουφάξει, έχουν κρυφτεί στα λαγούμια τους και με την πρώτη ευκαιρία θα σηκώσουν και πάλι κεφάλι (κάτι τέτοιο πήγε να γίνει στις εκλογές της Μάνας ΑΕΚ αλλά είχαν γνώση οι φύλακες).
Θα πρέπει όλοι να είμαστε σε εγρήγορση και να προστατέψουμε την ομάδα μας από τα λάθη του παρελθόντος.
Ο καθένας από εμάς θα πρέπει να κάνει το καθήκον του απέναντι στην Ιστορία αυτής της μεγάλης ομάδας.
Εμείς λοιπόν ο Σ.Φ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ με το διακριτικό τίτλο ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ (αρχών, θεσμών και ιδεών) , ως ο παλαιότερος Σύνδεσμος ποδοσφαιρικής ομάδας στην Ελλάδα από το 1962 και με ζωή πάνω από 50 χρόνια παίρνουμε το βάρος της όποιας ευθύνης μας αναλογεί και θέλοντας να δώσουμε το παράδειγμα θέτουμε στην δικαιοδοσία της νέας διοίκησης της ΑΕΚ το ΚΛΕΙΣΙΜΟ του Συνδέσμου μας ούτως ώστε να γίνει επιτέλους μιά αρχή στο πολύπαθο αυτό κομάτι της ΑΕΚ.
Μακάρι να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι Σύνδεσμοι.
Η νέα διοίκηση έχει τη γνώση , την ικανότητα και την εμπειρία να επανασχεδιάσει όπως αυτή πιστεύει το θέμα των φιλάθλων και το οργανωμένων οπαδών.
Πάμε επιτέλους στο γήπεδο με μία σημαία και μία φωνή ΑΕΚ.
Τώρα που η ΑΕΚ ξαναγιεννιέται είναι η χρυσή ευκαιρία να καθαρίσει κάθετι αρρωστημένο.

Η ΕΝΩΣΗ απαιτεί ΕΝΩΣΗ

Υ.Γ. Την πρόταση για το κλείσιμο των Συνδέσμων την είχαμε κάνει το 2004 στον κ. Νικολαϊδη και μας είχε απαντήσει οτι θα ήταν πολύ ωραίο αλλά είναι αδύνατον ,αν τολμήσω να το κάνω θα με φάνε.

Keywords
Τυχαία Θέματα