Ανακοίνωση Σ.Φ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1962 (DEFENDERS)

21:05 19/10/2011 - Πηγή: AEK365

Εκεί που δεν είχαμε ομάδες για να παίξουμε ξαφνικά βρέθηκε και περίσσευμα. Αυτά τα θαύματα μόνο στο έρημο Ελληνικό ποδόσφαιρο θα μπορούσαν να συμβούν. Το θράσος της ΕΠΟ τελικά δεν έχει όρια. Αφού έκαναν την πολυπόθητη εξυγίανση του ποδοσφαίρου αποφάσισαν οτι ήρθε η ώρα να αυξηθούν οι ομάδες στην Σούπερ λίγκα και να γίνουμε επιτέλους Ευρώπη τρομάρα τους. Όλοι δεν ξέρουμε οτι εκκρεμούν ακόμη κατηγορίες προς διερεύνηση από την δικαιοσύνη για πολλά πρόσωπα και ομάδες της Σούπερ λίγκα ? Μόνο σκοτεινές σκέψεις, ύποπτα συμφέροντα και συμφωνίες

κάτω από το τραπέζι μπορεί να κρύβει μια τέτοια πρόταση. Μάλλον το κύμα των αγανακτισμένων θα πρέπει να κινηθεί και προς αυτή την κατεύθυνση.

Έλεος πια με τους Επαγγελματίες Ερασιτέχνες του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Και μη παραμυθιάζονται με τις επιτυχίες της Εθνικής , αυτές είναι αποκλειστικά έργο των ξένων προπονητών και του πείσματος των Ελλήνων παικτών. Οι κύριοι της ΕΠΟ θα έπρεπε να πληρώνουν εισιτήριο για να τους δουν. Πρέπει κάποιος να τους μαζέψει, τι κάνει η Πολιτεία?

ΝΙΚΟ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ

Επιτέλους και κάτι καλό για την ΑΕΚ. Τα πρώτα δείγματα γραφής είναι πολύ θετικά. Επιτέλους η ΑΕΚ μπήκε μετά από πολύ καιρό σε ένα παιχνίδι με τσαμπουκά και έκανε τον ολυμπιακό να μοιάζει με ομάδα που βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού. Ας κρατήσουν αυτό το πνεύμα στην ομάδα και είναι θέμα χρόνου οι Ενωσίτες να ξαναγυρίσουν στο γήπεδο. Ας ελπίσουμε οτι μαζί με τον κόσμο θα έρθει και κάποιος επενδυτής... Ένα μεγάλο μπράβο στο Νίκο Κωστένογλου και τους παίκτες μας. Σας περιμένουμε στη Λέσχη μας για κάθε τι έχει σχέση με την αγαπημένη μας ομάδα (κουβέντα, παρακολούθηση αγώνων σε γιγαντοοθόνη και πολλά άλλα) .

ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ 95 ΚΑΛΛΙΘΕΑ τηλ. 2109594135

Keywords
Τυχαία Θέματα