Ανακοίνωσε Λάμπαρντ η Νέα Υόρκη

19:22 24/7/2014 - Πηγή: AEK365

Στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Νιου Γιορκ Σίτι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φρανκ Λάμπαρντ όπως ανακοίνωσε επίσημα την Πέμπτη ο σύλλογος της αμερικανικής μεγαλούπολης.

Ο Λάμπαρντ γίνεται έτσι ο δεύτερος μεγάλος αστέρας του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μετά τον Νταβίντ Βίγια που υπογράφει στην νεοσύστατη ομάδα του «μεγάλου μήλου» αυτό το καλοκαίρι.

Ο Λάμπαρντ δήλωσε σχετικά αμέσως μετά την υπογραφή του διετούς συμβολαίου συνεργασίας του με την νέα

του ομάδα: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ανήκω πλέον στην Νιου Γιορκ Σίτι και θα βοηθήσω στο χτίσιμο της ομάδας, κάτι πολύ σπουδαίο σε μία από τις αθλητικές πρωτεύουσες του κόσμου.

»Το πάθος που έδειξαν οι οπαδοί των ΗΠΑ στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν αξεπέραστο και ανυπομονώ να νιώσω τον παλμό των οπαδών της Νιου Γιορκ Σίτι στους αγώνες μας. Είναι προνόμιο για μένα που θα μπορέσω να βοηθήσω στο να ''φτιάξουμε'' ιστορία εδώ στην Νέα Υόρκη.

»Ελπίζω ότι η εμπειρία μου θα μας βοηθήσει ώστε να κάνουμε την διαφορά στην πρώτη μας χρονιά στο πρωτάθλημα MLS και είμαι σίγουρος πως θα κάνουμε περήφανους τόσο την πόλη όσο και τους οπαδούς μας».

Ο 36χρονος μέσος τα τελευταία 13 χρόνια αγωνιζόταν με την φανέλα της Τσέλσι με την οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Αγγλίας, τέσσερα Κύπελλα και ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου με 211 τέρματα σε 648 συμμετοχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα