Ανακοίνωσε Φορτούνη ο Ολυμπιακός

19:50 21/7/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Κώστας Φορτούνης είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή μεσοεπιθετικού για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Η προηγούμενη ομάδα του Φορτούνη, η Καϊζερσλάουτερν, θα βάλει στα ταμεία της περίπου 500.000 ευρώ ενώ ο ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει στην Αμερική για να ενσωματωθεί με την αποστολή που βρίσκεται εκεί για το "International Champions Cup".
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Φορτούνη".

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, ο Κώστας Φορτούνης τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος, έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα. Ήμουν και μικρός εδώ και θέλω να δικαιώσω μέσα στο γήπεδο τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν και με έφεραν εδώ. Στόχος του Ολυμπιακού είναι πάντα το καλύτερο, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη".

Για την παρουσία του Ολυμπιακού στο "International Champions Cup", ο Φορτούνης δήλωσε: "Είναι μεγάλη τιμή για τον Ολυμπιακό να βρίσκεται εκεί όπου βρίσκονται μεγάλες ομάδες. Θα πάμε εκεί, θα δώσουμε τα φιλικά προετοιμασίας για να δει ο προπονητής τους καινούργιους παίκτες κι αυτό είναι πολύ καλό".

Τέλος, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού δήλωσε: "Τους οπαδούς μας θέλω να τους δικαιώσω μέσα στο γήπεδο για την αγάπη που μου δείχνουν. Θέλω να έρχονται συνέχεια στο γήπεδο για να είναι γεμάτο το Καραϊσκάκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα