Ανακοίνωσε Αναστόπουλο ο ΟΦΗ

14:16 18/7/2012 - Πηγή: AEK365

Την συνέχιση της συνεργασίας της με τον Νίκο Αναστόπουλο ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ με τον Έλληνα τεχνικό να παραμένει στο τιμόνι της κρητικής ομάδας και να είναι παρών στην πρώτη προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα στο "Θ. Βαρδινογιάννης".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ: "Τις ομάδες τις ανεβάζουμε και δεν τις κατεβάζουμε. Στις παραπάνω λέξεις περικλείεται η συμφωνία -συνεργασία που θα έχει η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ

με το προπονητή κ. Νίκο Αναστόπουλο. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ κ. Κώστας Κλάδος συναντήθηκε με το προπονητή κ. Νίκο Αναστόπουλο και συμφώνησαν να συνεχισθεί η συνεργασία του με την ομάδα μας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτισθεί στις 6.30 μ.μ. στο κανονικό γήπεδο του ΟΦΗ "Θόδωρος Βαρδινογιάννης" που είναι στην οδό Καντάνου, θα γίνει η πρώτη προπόνηση των παικτών".
Με αφορμή την πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ ενόψει της νέας σεζόν, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Κλάδος σε δήλωση του τόνισε: "Η διοίκηση καλεί τους φίλους της ομάδας μας να βρεθούν στο γήπεδο μας και η πρώτη προπόνηση θέλουμε να είναι γιορτή αναγέννησης του ΟΦΗ".

Keywords
Τυχαία Θέματα