Ανάκογλου: «Σκοράροντας “παίρνεις” ψυχολογία»

18:17 16/1/2014 - Πηγή: AEK365

Για την ανάδειξή του σε MVP aek365 για το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Περαμαϊκό μίλησε ο Δημήτρης Ανάκογλου, στο aek365. Ο Έλληνας μέσος ευχαρίστησε τους οπαδούς της ομάδας για την προτίμηση που έδειξαν στο πρόσωπό του, ωστόσο επεσήμανε (όπως είχε κάνει και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα) ότι πάντα σημαντικότερη είναι η ομάδα. «Είμαι πολύ χαρούμενος που με ψήφισε ο κόσμος της ΑΕΚ

και τον ευχαριστώ και για την ψήφο του και για το γεγονός ότι είναι πάντα δίπλα μας. Όμως, το σημαντικό πάντα είναι να διακρίνεσαι μέσα από το σύνολο και όλη η ομάδα να έχει καλή εμφάνιση», μας τόνισε αρχικά ο ταλαντούχος άσος της Ένωσης.
Αναφορικά με το πρώτο γκολ που πέτυχε στο συγκεκριμένο παιχνίδι και το αν θα τον βοηθήσει ψυχολογικά στη συνέχεια, επεσήμανε: «Όταν ένας ποδοσφαιριστής σκοράρει σίγουρα "παίρνει" ψυχολογία. Άλλωστε, το γκολ είναι η ουσία του ποδοσφαίρου. Όμως, το γκολ επιδιώκεις να το πετυχαίνεις για την ομάδα, όχι για τον εαυτό σου. Σε κάθε περίπτωση όμως ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και σε βοηθάει. Μακάρι να μπαίνουν περισσότερα γκολ στη συνέχεια για να χαίρεται ο κόσμος».

Keywords
Τυχαία Θέματα