Αναχώρησε για Λιθουανία η Εθνική

10:33 6/6/2013 - Πηγή: AEK365

Νωρίς το πρωί αναχώρησε η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας από το "Ελ. Βενιζέλος" για την Λιθουανία εκεί όπου αύριο θα δώσει κρίσιμο παιχνίδι στο Βίλνιους για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Αξίζει να σημειωθεί πως ούτε ο ομοσπονδιακός προπονητής Φερνάντο Σάντος ούτε κάποιος από τους διεθνείς δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις με την νίκη να είναι μονόδρομος για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά την ήττα στην Βοσνία τον Μάρτιο.
Σε ό,τι αφορά στην βασική ενδεκάδα, ο Σάντος προβληματίζεται

για δυο θέσεις. Αυτή του δεξιού εξτρέμ με τους Κονέ, Σαλπιγγίδη και Χριστοδουλόπουλο να διεκδικούν την θέση ενώ δίλημμα υπάρχει και για την θέση στον άξονα με τον Καραγκούνη και τον Ταχτσίδη να είναι οι δυο υποψήφιοι.
Οι υπόλοιποι που αναμένεται να ξεκινήσουν κόντρα στην Λιθουανία είναι οι Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέβας, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Μανιάτης, Κατσουράνης, Γκέκας, Σαμαράς.

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το κρίσιμο παιχνίδι με την Λιθουανία στο Βίλνιους για τα προκριματικά του Μουντιάλ: Καρνέζης, Σηφάκης, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Χολέβας, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μανιάτης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης, Κονέ, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Γκέκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα