«Αν κάποιοι χρειαστεί να πάνε φυλακή, να πάνε»

14:23 14/9/2012 - Πηγή: AEK365

Την προσφυγή του στον οικονομικό εισαγγελέα προκειμένου να γίνει λεπτομερής έλεγχος στην ΠΑΕ Άρης αποκάλυψε ο Γιάννης Κόντης ο οποίος δεν δίστασε να υποστηρίξει πως αν κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή, να πάνε υποστηρίζοντας πως πολλοί τον χρησιμοποιούν για να... εξαγνιστούν όπως είπε.

Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής του Άρη τόνισε αρχικά: "Έχω βάλει μπροστά μια διαδικασία που θα βάλει πολλά πράγματα στην θέση τους. Προσφεύγω με συμπληρωματικά χαρτιά στον οικονομικό εισαγγελέα και ζητώ- επειδή

το όνομά μου εμπλέκεται και ακούγεται ότι έχω βγάλει χρήματα με μίζες- να γίνει ενδελεχής έλεγχος στην ΠΑΕ Άρης. Αυτή τη στιγμή δεν θα με κατηγορήσει κανείς ότι μπορώ να προξενήσω ζημιά στην ΠΑΕ Άρης, να αποδοθούν τα του καίσαρος τω καίσαρι και αν κάποιοι χρειαστεί να πάνε φυλακή να πάνε. Πολλοί έχουν βρει την κολυμπήθρα του Σιλωάμ, τον Κόντη και εξαγνίζουν τις αμαρτίες του. Δεν λέω ότι δεν έγιναν λάθη αλλά όχι να φορτώσουν τα πάντα σε έναν βλάκα τον Κόντη".
Στην συνέχεια ο Κόντης μίλησε για
Τον τρόπο που αποχώρησε από την ΠΑΕ Άρης: "Αποχώρησα από τον Άρη όχι με την θέληση μου. Δεν την κοπάνησα όταν δεν πήραμε την αδειοδότηση. Κάποια παιδιά παρασυρμένα από την αγάπη τους για την ομάδα μου είπαν φύγε γιατί οι επόμενοι που θέλουν να έρθουν θα βάλουν λεφτά και δεν θέλουν να είσαι εσύ. Εγώ τους είχα πει σε αυτή την συνάντηση πως παρόλο που δεν μπορώ να εφαρμόσω το αγωνιστικό πλάνο μπορώ να εφαρμόσω το πλάνο εξυγίανσης. Αυτοί που μου είπαν να φύγω ήταν δυο παιδιά του SUPER 3 που μίλησαν με εμένα και τον κ.Αθανασιάδη. Μιλάμε για μια μέρα που πριν αυτά τα παιδιά ήρθαν άλλα άτομα από άλλο σύνδεσμο εισέβαλλαν στα γραφεία της ΠΑΕ και μόνο που δεν έδειραν τον πρόεδρο".
Για την επένδυση που δεν προχώρησε: "Εγώ τους είχα πει σε αυτή τη συνάντηση ότι παρόλο που δεν μπορώ να εφαρμόσω το αγωνιστικό πλάνο, μπορώ να εφαρμόσω το πλάνο εξυγίανσης. Έφτασαν να αμφισβητούν την ύπαρξη του Πλα. Εγώ είμαι μόνο που δραστηριοποιήθηκα να βρω κάποια χρήματα που θα μείνουν στην ομάδα, όχι που θα επιστραφούν από εκχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων ή άλλο τρόπο. Για τα λεφτά έγινε γενική συνέλευση τέλη Μαΐου ή αρχές Ιουνίου και είχαμε πει να μπουν με κάποιες εγγυήσεις μέχρι 30 Ιουνίου. Μετά την μη αδειοδότηση μου είπαν σήκω και φύγε. Παρουσιάστηκε εντέχνως ότι εγώ καθυστερούσα. Εγώ ζητούσα έγγραφα από τη Λέσχη για το πώς θα μπουν τα χρήματα και είχαμε ζητήσει διασφάλιση και ότι δεν θα υπάρξει αλλαγή στο καθεστώς. Ζητούσαμε είτε μεσεγγύηση είτε μεταβίβαση μετοχών".

Keywords
Τυχαία Θέματα