Αν δεν κάνει στον Ολυμπιακό, δεν κάνει ούτε για την ΑΕΚ...

22:04 27/12/2013 - Πηγή: AEK365

Χρόνια πολλά σε όλους τους αναγνώστες, σε όλους τους Ενωσίτες, σε όλους τους οπαδούς, σε όλο τον κόσμο. Ελπίζω να περάσατε όλοι καλά και το κυριότερο να είστε όλοι εδώ. Αυτό είναι πάντα το πιο σημαντικό. Να είμαστε όλοι εδώ. Τα υπόλοιπα γίνονται. Εύκολα ή δύσκολα. Αξίζει να προσπαθείς. Και το κυριότερο. Να είμαστε καλά για να προσπαθούμε.

Στον Ολυμπιακό των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ έχει γίνει πρώτο θέμα ο Αυλωνίτης, ο πέμπτος, στην ιεραρχία, σέντερ μπακ της ομάδας όπως είπε στο ραδιόφωνο

ο Νικολακόπουλος. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν μειώνω τον παίκτη επειδή φαίνεται πως τον παίρνει τελικά ο Ολυμπιακός. Νομίζω πως είναι ένα παιδί που έχει προσόντα και μπορεί να εξελιχτεί σε καλό παίκτη και να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Η ΑΕΚ αν είχε ενεργήσει σωστότερα θα μπορούσε να τον έχει κάνει δικό της. Το θέμα δεν ήταν οικονομικό αφού πλέον η ΑΕΚ μπορεί να πληρώσει όποιον παίκτη θέλει όσο θέλει. Από εκεί και πέρα το αν θα δικαιωθεί ο Αυλωνίτης, ο Ολυμπιακός και χάσει η ΑΕΚ μόνο ο χρόνος μπορεί να το δείξει. Βέβαια σαν πέμπτος σέντερ μπακ του Ολυμπιακού, όπως τον έχει κατατάξει ο Νικολακόπουλος όχι τυχαία μάλλον, δεν είναι και πολύ εύκολο να εξελιχθεί ένας παίκτης.

Ολο το άρθρο δημοσιεύεται στο Sportdog.gr ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα