«Αν δεν μπορείς να πεις το όνομα, μην μιλάς»

11:28 25/2/2012 - Πηγή: AEK365

Το θέμα με τον βουλευτή, αγνώστων λοιπών στοιχείων, που έβγαλε στο εξωτερικό ένα εκατομμύριο ευρώ εξακολουθεί να αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης με τον Θεόδωρο Πάγκαλο μιλώντας στο MEGA να επισημαίνει ότι "όταν δεν μπορείς να πεις ένα όνομα, τότε δεν το λες. Γιατί λέμε για ένα γεγονός που δεν μπορούμε να το αποδείξουμε;".
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ρωτήθηκε και για τις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και εμφανίστηκε αιφνιδιασμένος από την συνεργασία Λοβέρδου-Βενιζέλου

ενώ εξέφρασε την επιθυμία να υπάρξουν περισσότερες υποψηφιότητες για την αρχηγία του κόμματος. Όσο για την επόμενη μέρα στο κόμμα, ο Πάγκαλος υποστήριξε πως πρέπει να αλλάξει δομικά το πολιτικό σύστημα στην χώρα για να μπορέσει να σώσει την κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ ο επόμενος πρόεδρος.
Για το μνημόνιο 2 ο Πάγκαλος σημείωσε πως "η Ευρώπη μας σώζει από την χρεοκοπία που εμείς οι ίδιοι οδηγήσαμε την χώρα" ενώ παραδέχτηκε πως ενοχλήθηκε από τις παρεμβάσεις στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα.
Τέλος για τα αρνητικά αισθήματα των Γερμανών προς την Ελλάδα, ο Θεόδωρος Πάγκαλος τόνισε: "Όλοι οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών έχουν γίνει αντάρτες στα βουνά της Ρούμελης".

Keywords
Τυχαία Θέματα