Αμοιβαίες εξηγήσεις και αισιοδοξία για Βιντιάδη

21:10 16/1/2013 - Πηγή: AEK365

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από το aek365, η συνάντηση του Ανδρέα Δημητρέλου με τον Γιάννη Κοντοέ ολοκληρώθηκε και μετά τα όσα συζητήθηκαν, ο ποδοσφαιριστής τίθεται ξανά στη διάθεση του Λίνεν μέχρι να τελεσιδικήσει η προσφυγή του. Το τελευταίο διάστημα δεν υπήρχε κανένα σημείο επαφής μεταξύ των δύο πλευρών, μιας και οι δυο τους δεν είχαν μιλήσει ούτε στο τηλέφωνο από την ημέρα που ο αμυντικός κατέθεσε προσφυγή. Σήμερα ωστόσο το κλίμα μεταξύ των δύο ήταν πολύ καλό και φαίνεται πως λύθηκαν οι όποιες παρεξηγήσεις είχαν δημιουργηθεί τελευταία.

Δημητρέλος και Κοντοές έδωσαν αμοιβαίες εξηγήσεις για κάποια ζητήματα που αφορούν την συνεργασία τους και φυσικά την ΑΕΚ, ενώ πολλή κουβέντα έγινε και για τα διοικητικά.

Ο Κοντοές από την πρώτη στιγμή είχε ξεκαθαρίσει πως αυτό που τον απασχολεί είναι η διοικητική ηρεμία και αυτό μετέφερε και σήμερα στον πρόεδρο των «κιτρινόμαυρων». Ο Δημητρέλος από την άλλη εμφανίστηκε αισιόδοξος πως σύντομα θα βρεθεί λύση και μετέφερε στον Κοντοέ αυτό που είπε και το πρωί στη Γ.Σ., πως πιστεύει δηλαδή ότι μέχρι τις αρχές του μήνα θα έχει τελειώσει θετικά η υπόθεση Βιντιάδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα