Άλβες: Ξεχωριστός όποιος πάρει το πρωτάθλημα

19:32 27/1/2014 - Πηγή: AEK365

Η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο βρίσκονται στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος με 54 βαθμούς, ενώ η Ρεάλ βρίσκεται μόλις έναν πόντο πίσω τους και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι εναπομείνασες 17 αγωνιστικές προμηνύονται συναρπαστικές.
«Πρέπει να είσαι πολύ ξεχωριστός για να κατακτήσεις αυτό το πρωτάθλημα», δήλωσε στο «Barca TV» ο Βραζιλιάνος, προσθέτοντας:
«Είναι ωραίο να ξεπερνάς τόσο δύσκολους αντιπάλους, αλλά είναι ακόμα καλύτερο όταν κερδίζεις τον τίτλο. Φέτος υπάρχουν τρεις ομάδες που τον διεκδικούν, αλλά θα δουλέψουμε ως την τελευταία στιγμή για να τον κατακτήσουμε.

Νιώθω καλά φέτος. Ξεκινήσαμε το 2014 με μια φρέσκια ενέργεια και αυτό είναι καλό γιατί από δω και πέρα θα πρέπει να βρισκόμαστε συνεχώς σε υψηλό επίπεδο.
Έχουμε προσπαθήσει να μην αφήσουμε (σ.σ. το θέμα με τον Ροσέλ) να μας αποπροσανατολίσει. Η λογική μας παραμένει η ίδια».
Τέλος, ο Άλβες σχολίασε το ότι οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του Νεϊμάρ δόθηκαν στη δημοσιότητα: «Το να δείχνεις δημοσίως το συμβόλαιο του Νεϊμάρ είναι σημάδι ασέβειας».

Keywords
Τυχαία Θέματα