Άλωσε την Κομοτηνή η Ξάνθη

21:47 18/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 26η αγωνιστική
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ 0-2
ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Κομοτηνής
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος

Μία τεράστια νίκη 0-2 μέσα στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού πέτυχε η Σκόντα Ξάνθη. Το διπλό

αυτό της Ξάνθης κράτησε τον Πανθρακικό στους 26 βαθμούς και στην 14η θέση, ενώ οι νικητές στην ουσία σώθηκαν.

Το ματς δεν ξεκίνησε καλά για τον Πανθρακικό καθώς μόλις στο 20' τραυματίστηκε ο Παπαδόπουλος, με τον Κοντογουλίδη να παίρνει τη θέση του. Μάλιστα στο 36' ο Κοντογουλίδης είχε δοκάρι στην μεγαλύτερη ευκαιρία του Πανθρακικού. Αφού σε αυτή τη φάση δεν έγινε το 1-0, η μπάλα... τιμώρησε τους γηπεδούχους, καθώς τρία λεπτά μετά η Ξάνθη με τον Γούτα άνοιξε το σκορ, με κεφαλιά.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πήραν σημαντικό προβάδισμα καθώς με εξαιρετικό απευθείας χτύπημα φάουλ του Ντιέ έκαναν το 0-2. Η Ξάνθη κράτησε τη νίκη ως το φινάλε, παρά το γεγονός ότι ο Πανθρακικός πίεσε πάρα πολύ, έχασε σημαντικές και μεγάλες ευκαιρίες, όμως ο Λοντιγκίν ήταν σε εξαιρετική βραδιά.

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Σερφά, Ντιόγκο, Μουνάφο, Καστσελάν (58' Μίνγκας), Τζάνης, Βαϊρουά, Λουσέρο, Παπαδόπουλος (20' λ.τ. Κοντογουλίδης).

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Κομεσίδης, Γούτας, Βάλλας, Παϊτο, Φλίσκας, Ντιέ, Μαρίν, Σολτάνι, Μάνταλος (92' Μπαξεβανίδης), Μαρσελίνιο (64' Σμιθ).

Keywords
Τυχαία Θέματα