Επικό κάζο για Γιουνάιτεντ

17:34 2/5/2015 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE-35η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: 0-1
Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ

Αυτοκτονεί η Γιουνάιτεντ, που έχασε με 1-0 μέσα στην έδρα της από τη Γουέστ Μπρομ και πλέον κινδυνεύει να μείνει εκτός τετράδας.

Μέχρι το 15λεπτο δεν είχαν σημειωθεί μεγάλες φάσεις στο παιχνίδι, αλλά η Γιουνάιτεντ ήταν σε θέση οδηγού και θα μπορούσε να πάρει το προβάδισμα. Αρχικά το σουτ του Φαν Πέρσι αποκρούστηκε από τον Μάιχιλ για να φτάσει η μπάλα στον Γιανγκ του οποίου η προσπάθεια κατέληξε σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα ο αναγεννημένος εξτρέμ βρήκε αμαρκάριστο τον Ολλανδό σέντερ

φορ και εκείνος έστειλε το σουτ του ελάχιστα εκτός εστίας.

Το υπόλοιπο του ημιχρόνου δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί συναρπαστικό, αλλά μάλλον το αντίθετο. Το σύνολο του Φαν Χάαλ εξακολουθούσε να έχει την κατοχή της μπάλας (έφτασε κοντά στα επίπεδα του 80% με το τελευταίο σφύριγμα) αλλά αυτό του Τόνι Πιούλις έδειχνε να μην αστειεύεται στην άμυνα, καθώς απομάκρυνε κάθε προσπάθεια των αντιπάλων του, κλείνοντας εξαιρετικά τους διαδρόμους.

Ο αγώνας συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο και με την έναρξη του δευτέρου μισού, έως το 62ο λεπτό. Από εκεί που δεν είχε απειλήσει σχεδόν καθόλου, η Γουέστ Μπρομ άνοιξε το σκορ. Ο Μπραντ εκτέλεσε φάουλ από επικίνδυνη θέση, η μπάλα βρήκε στην γάμπα του Όλσον και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Ντε Χέα για το 1-0.

Στο 74' ο Φαν Πέρσι είχε την ευκαιρία να επιστρέψει με γκολ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός με πέναλτι για χέρι του Σαΐντο Μπεραχίνο, αλλά ο Μπόαζ Μάιχιλ έκανε σωστή επιλογή γωνίας και κράτησε απαραβίαστη την εστία του. Μάλιστα σαν να μην έφτανε αυτό στο δύο λεπτά αργότερα ο ΜακΝέιρ έστειλε την μπάλα άουτ από πολύ κοντινή απόσταση!

Η μονομαχία Φαν Πέρσι-Μάιχιλ επαναλήφθηκε στο 90', αυτή τη φορά ο Ολλανδός δοκίμασε σουτ από απόσταση, αλλά ο γκολκίπερ των «baggies» δήλωσε και πάλι «παρών» με φανταστική απόκρουση. Μάλιστα ο Αμερικανός έκανε ακόμη μία εντυπωσιακή επέμβαση στο 90+2', σε σουτ του Ντι Μαρία.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Βαλένσια, Σμόλινγκ, ΜακΝέιρ (84' Φαλκάο), Μπλιντ (63' Ντι Μαρία), Ερέρα, Φελαϊνί, Μάτα, Γιανγκ, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Μίχιλ, Ντόσον, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Λέσκοτ, Φλέτσερ, Γιάκομπ, Μουλούμπου (76' Μπερντ), Γκάρντνερ, Μπραντ, Μπεραχίνο (80' Ιντέγιε)

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: 2-1
Γήπεδο: Στάδιο του Φωτός

Άλμα παραμονής έκανε η Σάντερλαντ που κέρδισε με 2-1 τη Σαουθάμπτον.

Ο κόσμος στο «Στάδιο του Φωτός» μπορεί να μην γέμιζε τις εξέδρες, αλλά όσοι έδωσαν πιστά το «παρόν» ξεκίνησαν να ενθαρρύνουν από την αρχή τους γηπεδούχους. Οι προσπάθειες των οπαδών επηρρέασαν θετικά αυτές των παικτών στο γρασίδι καθώς το πρώτο δεκαπεντάλεπτο ανήκε ολοκληρωτικά στις «μαυρόγατες».

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στον Γκρέιαμ που σούταρε εκτός, ενώ ο ίδιος ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι στο 19' από μαρκάρισμα του Φόντε. Ο Ζόρντι Γκόμεθ στάθηκε ψύχραιμος απέναντι στον Ντέιβις και έκανε το 1-0, αλλά η χαρά κράτησε μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Ο Κόστελ Παντίλιμον έκανε λάθος από αυτά που δεν συνηθίζει και ο Μανέ εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση για να κάνει το 1-1.

Η ισοφάριση έδωσε ώθηση στο σύνολο του Κούμαν, αλλά οι 22 ποδοσφαιριστές πήραν τον δρόμο για τα αποδυτήρια με τις ομάδες τους ισόπαλες, μιας και ο Γουίκαμ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή σέντρα του Φαν Άνχοολτ αλλά και να πάρει το ριμπάουντ από απόκρουση του Ντέιβις σε σουτ του Ντεφό, λίγο πριν το φινάλε.

Τα επιφωνήματα του πρώτου μέρους αντικαταστάθηκαν από γιούχες καθώς οι γηπεδούχοι έμοιαζαν όχι μόνο ανίκανοι να πάρουν και πάλι το προβάδισμα, αλλά κινδύνεψαν να βρεθούν και πίσω στο σκορ. Το σκηνικό άλλαξε εντελώς όταν ο Ντεφό πάτησε περιοχή και ανατράπηκε από τον Γουόρντ-Πρόουζ. Ο Γκόμεθ το έκανε μία, το έκανε και δεύτερη. Ο Ισπανός δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει και πάλι τον Ντέιβις από το σημείο του πέναλτι και έβαλε... φωτιά στις εξέδρες.

Στα τελευταία λεπτά η Σάντερλαντ κυνήγησε και 3ο γκολ, ενώ οι ελάχιστες προϋποθέσεις που δημιούργησε η Σαουθάμπτον δεν οδήγησαν στην ισοφάριση.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Παντίλιμον, Τζόουνς, Φαν Άανχολτ, Κάτερμολ, Λάρσον (82' Ρόντγουελ), Γουίκαμ, Γκόμεθ, Ο'Σέι (31' Βεργίνι), Γκρέιαμ, Κόατες, Ντεφό (82' Τζόνσον)

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Κ. Ντέιβις, Κλάιν, Φοντέ, Γιοσίντα, Μπερτράντ, Αλντερβάιρελντ, Γουανιάμα (66' Ντέιβις), Γουόρντ-Πρόους, Λονγκ (46' Τζούρισιτς), Μανέ (70' Ελία), Πελέ

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΣΤΟΟΥΚ: 2-0
Γήπεδο: Λίμπερτι

Σημαντική νίκη με 2-0 πέτυχε η Σουόνσι κόντρα στη Στόουκ.

Πιο δυνατά φάνηκε να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο η Σουόνσι, η οποία δημιούργησε και τις πρώτες απειλητικές στιγμές μπροστά στην εστία του Μπάτλαντ, με τη συνεργασία των Ντάιερ-Ολιβέιρα να μην φέρνει όμως σε δύο περιπτώσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρά το γεγονός πως το άγχος δεν υπήρχε σε καμία από τις δύο πλευρές, το πρώτο μέρος κυλούσε με ελάχιστες φάσεις και τους γηπεδούχους να δείχνουν ότι πατούν καλύτερα στο χορτάρι. Είναι χαρακτηριστικό πως το πρώτο σουτ στον στόχο ήρθε στο φινάλε του πρώτου μέρους. Ο Σέλβεϊ όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπάτλαντ, ενώ ούτε ο Ενζονζί βρήκε δίχτυα στην παρθενική ευκαιρία της Στόουκ λίγο αργότερα με αποτέλεσμα το 0-0 να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου καταγράφηκε και η καλύτερη στιγμή μέχρι εκείνη την ώρα στο ματς. Ο Σίγκουρντσον προσπάθησε να δώσει το προβάδισμα στη Σουόνσι, αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε στο δοκάρι των «πότερς». Ο Ισλανδός μεσοεπιθετικός δεν μπόρσε ούτε λίγο αργότερα να κάνει το 1-0, καθώς... κατάφερε από εξαιρετική θέση να αστοχήσει! Οι «κύκνοι» είχαν τον έλεγχο, αλλά ο Σίγκουρντσον δεν μπορούσε με τίποτα να βρει στόχο... Τελικά η λύση ήρθε στο 76ο λεπτό, με τον Σέλβεϊ να βρίσκει όμορφα τον Μοντέρο και αυτός να γράφει με κεφαλιά το 1-0, πετυχαίνονται το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Σουόνσι! Η Στόουκ ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Γουίλσον και είδε τον Κι στο φινάλε να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

ΣΟΥΟΝΣΙ: Φαμπιάνσκι, Ράνχελ, Φερνάντεζ, Γουίλιαμς, Τέιλορ, Κορκ, Σέλβεϊ, Σίγκουρντσον, Ντάιερ (78' Κι), Μοντέρο (90' Μπάροου), Ολιβέιρα (41 Έμνες)

ΣΤΟΟΥΚ: Μπάτλαντ, Μπάρντσλεϊ, Σόκρος, Γουίλσον, Πίετερς, Γουίλαν, Ενζονζί, Άνταμ (71' Άιρλαντ), Γουόλτερς (80' Οντεμβίγκι), Αρναούτοβιτς, Ντιούφ (80' Κράουτς)

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΕΒΕΡΤΟΝ: 3-2
Γήπεδο: Βίλα Παρκ

Κλείδωσε την παραμονή της η Άστον Βίλα, που κέρδισε με 3-2 την Έβερτον.

Δύο στημένες μπάλες, ισάριθμες φορές που ο Κριστιάν Μπεντεκέ βρέθηκε στη σωστή θέση και τιμώρησε την Έβερτον. Ο Βέλγος επιθετικός πήρε σε ακόμη ένα ματς πάνω του τους «χωριάτες» και τους έστειλε στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 2-0.

Δίκαιο το αποτέλεσμα βάσει της εικόνας των δύο ομάδων. Οι γηπεδούχοι φάνηκαν από την αρχή πιο διψασμένοι για τη νίκη, πίεσαν την αντίπαλο και τελικά επιβραβεύθηκαν με την κεφαλιά του Μπεντεκέ μόλις στο 10'. Αποδιοργανωμένοι οι φιλοξενούμενοι, υπέπεσαν σε πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή και ολιγωρίες στην άμυνα, που παρα λίγο να του κοστίσουν ακόμη ένα τέρμα. Οι Μπέινς και Μιραλάς ήταν οι μόνοι που προσπάθησαν επιθετικά από το ημίωρο και μετά, όμως μάταια. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, μάλιστα, η Βίλα απέβαλλε εντελώς το άγχος από τις πλάτες της, θέτοντας ξανά με τον Βέλγο τις βάσεις για το σημαντικό τρίποντο.

Τα «ζαχαρωτά» δεν είχαν άλλη επιλογή από το να ανοιχτούν στο δεύτερο ημίχρονο και να αναζητήσουν τη γρήγορη μείωση του σκορ για να μπουν ξανά στο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι εμφανίστηκαν πιο επιθετικοί και απείλησαν από νωρίς την εστία του Γκουζάν, όμως ευτυχώς για τη Βίλα το γκολ δεν ήρθε ούτε στη μεγάλη ευκαιρία του Λουκάκου στο 48'. Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, στο 59' ο Βέλγος δεν αστόχησε κι με όμορφη ενέργεια μείωσε σε 2-1.

Αν κανείς περίμενε ότι οι παίκτες του Μαρτίνεθ θα έπαιρναν τα πάνω τους μετά το γκολ, έκαναν λάθος. Και αυτό γιατί η Βίλα δεν επηρεάστηκε στο ελάχιστο και έφερε χωρίς... πολλά-πολλά ξανά το παιχνίδι στα μέτρα της, παιρνοντας στο 65' νέο προβάδισμα δύο γκολ αυτή τη φορά με σκόρερ τον Τομ Κλέβερλι. Αυτό ήταν... Οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με το αποτέλεσμα και τα εναπομείναντα λεπτά ναι μεν κύλησαν με την Έβερτον να αναζητά ακόμη ένα τέρμα, χωρίς ωστόσο να... καίγεται. Τελικά τα κατάφερε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Φιλ Γιαγκέλκα να σημειώνει το τελικό 3-2.

ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκίβεν, Μπακούνα (81' Χάτον), Φλάαρ, Οκόρε, Ρίτσαρντσον, Γουέστγουντ (65' Σάντσες), Κλέβερλι, Ντελφ, Ενζόγκμπια (90' Κόουλ), Γκρίλις, Μπεντεκέ.

ΈΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Μπέινς, Γιαγκέλκα, Στόουνς, Κόουλμαν, Μπάρι, ΜακΚάρθι, Μιραλάς (75' Όσμαν), Νέισμιθ (75' Μπάρκλεϊ), Λένον, Λουκάκου.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΜΠΕΡΝΛΙ: 1-0
Γήπεδο: Άμπτον Παρκ

Στις νίκες επέστρεψε η Γουέστ Χαμ που επικράτησε με 1-0 της Μπέρνλι.

Καλύτερα ξεκίνησε το παιχνίδι η Γουέστ Χαμ, με τον Κρίσγουελ να προσπαθεί να βρει τον Βαλέντσια, αλλά τον επιθετικό των γηπεδούχων να μην προλαβαίνει για εκατοστά τη μπάλα στο 4ο λεπτό. Η Μπέρνλι που έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο είχε μια καλή στιγμή με τον Ινγκς αλλά είδε τα δεδομένα να στενεύουν πολύ περισσότερο στα μισά του πρώτου μέρους.

Ο Νταφ ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Κουγιατέ, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και ο Νομπλ έδειξε ψυχραιμία από τα έντεκα βήματα, δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ελάχιστες στιγμές αργότερα ο Βαλέντσια έφτασε μια... ανάσα από το να διπλασιάσει τα γκολ της ομάδας του, αλλά ο Χίτον με μια εξαιρετική επέμβαση διατήρησε το σκορ στο 1-0. Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν την απάντηση με τον Αντριάν όμως να λέει όχι στην κεφαλιά του Μπαρνς τρία λεπτά μετά το ημίωρο και τελικά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου να μην αλλάζει τίποτα.

Η Μπέρνλι προσπάθησε με την έναρξη του δεύτερου μέρους να εξαντλήσει τις πιθανότητές της, αλλά ο Μάτι Τέίλορ είδε τη μπάλα για δεύτερη σερί εβδομάδα να σταματά στο δοκάρι. Κάπου εκεί έδειξαν να τελειώνουν και οι ελπίδες των φιλοξενούμενων, με τους παίκτες της Γουέστ Χαμ να διατηρούν με σχετική ευκολία το προβάδισμά τους μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αντριάν, Τζένκινσον, Κόλινς, Μπερκ, Κρέσγουελ, Αμαλφιτανό, Νομπλ, Κουγιατέ, Νόλαν (79' Νενέ), Ντάουνινγκ, Βαλένσια (82' Κόουλ)

ΜΠΕΡΝΛΙ: Χίτον, Τρίπιερ, Σάκελ, Νταφ, Μι, Μπόιντ (46' Κιν), Άρφιλντ, Τζόουνς, Τέιλορ (81' Γουάλας), Μπαρνς (79' Σορδέλ), Ινγκς

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΚΠΡ: 2-1
Γήπεδο: Άνφιλντ

Το παλεύει ακόμη για την τετράδα η Λίβερπουλ που κέρδισε με 2-1 την ΚΠΡ.

Η καρδιά των οπαδών της Λίβερπουλ στο «Kop» έφυγε από την θέση της όταν ο Φερ σκόραρε μπροστά τους για λογαριασμό της ΚΠΡ στο 3ο λεπτό, ωστόσο δευτερόλεπτα αργότερα ξανά πήγε στην θέση της αφού το τέρμα ακυρώθηκε με την μπάλα να έχει βγει εκτός ορίων λίγο νωρίτερα. Στο 8' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και πάλι κοντά στο τέρμα, αλλά το σουτ του Κόκερ πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 19' ο Λάμπερτ είδε στην άλλη μεριά, την αριστερή, της περιοχής αμαρκάριστο τον Φιλίπε Κουτίνιο και του πάσαρε την μπάλα. Ο Βραζιλιάνος δεν χρειάστηκε πολλά-πολλά και αφού την έστρωσε στο δεξί του πόδι έκανε ένα υπέροχο πλασέ στην αντίθετη γωνία για το 1-0. Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Λαλάνα βρήκε εξαιρετικά τον Στέρλινγκ, εκείνος σέντραρε και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Χιλ, αλλά το πέναλτι δεν δόθηκε.

Λίγο πριν το ημίχρονο ο Τζέραρντ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γκριν και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 1-0.

Έξι λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Κουτίνιο έκανε και πάλι τα... μαγικά του, αλλά ο Λαλάνα δεν μπόρεσε να του χρεώσει και μία ασίστ στο παιχνίδι στέλνοντας την μπάλα απελπιστικά άουτ από πλεονεκτική θέση. Όπως η άμυνα της Λίβερπουλ απογοήτευσε τον κόσμο στο «Kop» στο πρώτο ημίχρονο, όταν τελικά το τέρμα της ΚΠΡ δεν μέτρησε, έτσι και ο Στέρλινγκ στο δεύτερο. Ο Χέντερσον βρήκε τον Άγγλο εξτρέμ στο δεύτερο δοκάρι όμως εκείνος αμαρκάριστος δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Κι αφού οι «κόκκινοι» δεν καθάρισαν το ματς, το πλήρωσαν. Στο 73' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν κόρνερ, ο Μπάρτον το εκτέλεσε στο κέντρο της περιοχής εκεί όπου ο αμαρκάριστος Λερόι Φερ (Σκτρελ και Λόβρεν μάρκαρε με τα μάτια) έκανε το 1-1 με γυριστό σουτ. Έξι λεπτά αργότερα ο Ονουόχα ανέτρεψε τον Σκρτελ εντός περιοχής και ο Στίβεν Τζέραρντ ανέλαβε την ευθύνη να κάνει το 2-1. Για κακή του τύχη όμως ο Γκριν απέκρουσε και το ισόπαλο σκορ. Το θετικό από όλο αυτό για το σύνολο του Ρότζερς ήταν πως ο Ονουόχα είδε και δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε λίγα λεπτά και έτσι έμεναν ελπίδες για κάτι παραπάνω...

Εν τέλει αυτό ήρθε. Ο αρχηγός των «κόκκινων» μπορεί να τα έκανε μαντάρα νωρίτερα, αλλά στο 87' εξιλεώθηκε σκοράροντας για το 2-1 για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του και να καταχειροκροτηθεί όταν αποχώρησε από το ματς.
Ο Φερ αφιέρωσε το τέρμα του στον Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος «έχασε» την γυναίκα του.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Τσαν, Σκρτελ, Λόβρεν, Τζόνσον (84' Μάρκοβιτς), Τζέραρντ, Χέντερσον, Λαλάνα (68' Άιμπ), Στέριλνγκ, Κουτίνιο, Λάμπερτ

ΚΠΡ: Γκριν, Ονουόχα, Κόκερ (46' Γιουν), Νταν, Χιλ, Φίλιπς, Σάντρο, Μπάρτον, Χένρι (71' Ζαμόρα), Όστιν, Φερ

ΛΕΣΤΕΡ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: 3-0
Γήπεδο: King Power

Βήμα παραμονής για τη Λέστερ που κέρδισε με 3-0 τη Νιούκαστλ.

Δεν χρειάστηκε πολύ... Λίγα δευτερόλεπτα για την ακρίβεια ώστε να αποβάλλει η Λέστερ το άγχος και να πάρει το προβάδισμα. Στο πρώτο λεπτό, οι γηπεδούχοι έπιασαν στον ύπνο τη Νιούκαστλ και χάρη στην κεφαλιά του Ουγιόα- έπειτα από εκτέλεση κόρνερ- μπήκαν σε θέση οδηγού. Οι «καρακάξες»... μπλόκαραν εντελώς μετά το γρήγορο χτύπημα και για περίπου ένα 20λεπτο υπέπεσαν σε πολλά λάθη, ιδίως στην άμυνα.

Τελικά, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, το πλήρωσαν, αφού στο 17' το σουτ του Μόργκαν κατέληξε για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Κρουλ. Αυτό ήταν... Οι γηπεδούχοι απαλλαγμένοι εντελώς από το άγχος έδωσαν χώρο στους παίκτες του Κάρβερ, που ναι μεν ήθελαν να μειώσουν πριν τη λήξη του ημιχρόνου, αλλά φαίνονταν εντελώς αποδιοργανωμένοι.

Πάνω κάτω ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο. Η Λέστερ έπιασε ξανά στον ύπνο την αντίπαλό της, κέρδισε στα πρώτα λεπτά πέναλτι και με την εύστοχη εκτέλεση του Ουγιόα στο 48' κλείδωσε ουσιαστικά το τρίποντο, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην αναμέτρηση. Ταυτόχρονα η Νιούκαστλ πέταξε λευκή πετσέτα και μαζί την ευκαιρία στους γηπεδούχους να κυνηγήσουν ακόμη ένα γκολ.

Ο Καμπιάσο είχε την ευκαιρία να κάνει τέσσερα τα τέρματά της Λέστερ, το ίδιο και ο Ουγιόα (παραλίγο χατ-τρικ), αλλά οι προσπάθειές ήταν άστοχες και κράτησαν σε... επιτρεπτά επίπεδα την ήττα των «καρακαξών». Οριστικά... τέλος η αναμέτρηση έλαβε στο 62' όταν ο Γουίλιαμσον είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ήδη... διαλυμένη ομάδα του με δέκα παίκτες.

Από τη μεριά τους, οι παίκτες του Πίρσον δεν σταμάτησαν να επιτίθενται, ενδεικτικό της τρομερής τους ψυχολογίας. Έψαχναν το γκολ, συνέχιζαν να πιέζουν και να απειλούν, όμως από το 80' και μετά αποφάσισαν να ρίξουν στροφές. Άλλωστε μην ξεχνάμε. Η παραμονή είναι κοντά, αλλά όχι εξασφαλισμένη. Έπρεπε να κρατήσουν δυνάμεις για τη συνέχεια... Στην τελευταία άξια αναφορά φάση του αγώνα, ο Γιάνμαατ υπέπεσε σε σκληρό μαρκάρισμα και αποχώρησε με κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με εννέα.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Βασιλέφσκι (64' Ντε Λε), Χουτ, Μόργκαν, Ολμπράιτον, Καμπιάσο (74' Χάμοντ), Τζέιμς, Μαχρεζ, Σλουπ, Ουγιόα (78' Κράμαριτς), Βαρντί

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Γιάνμαατ, Γουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Νταμέ, Τέιλορ (58' Ντε Γιονγκ), Γιόνας, Κόλμπακ, Σισοκό, Πέρεθ (74' Άρμστρονγκ), Ριβιέρ (64' Ανίτα)

Keywords
Τυχαία Θέματα