Μίλαν και Σαμπντόρια φρέναραν η μία την άλλη

16:34 12/4/2015 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΙΛΑΝ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Μίλαν και Σαμπντόρια, αποτέλεσμα που ζγμιώνει και τις δυο. Οι γηπεδούχοι έμειναν στο -7 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, ενώ οι Γενοβέζοι στο -8 από την 3η Ρόμα. Ενα λάθος του Μενέζ στη μεσαία γραμμή έδωσε και το προβάδισμα στη Σαμπντόρια στο 58 με τον Σοριάνο να πετυχαίνει το 0-1. Η Μίλαν απάντησε στο 74' με γκολ του Ντε Γιονγκ.

Μίλαν: Λόπες, Αμπάτε (71' Ντε Σίλιο), Παλέτα, Μεξές, Αντονέλι, Φαν Χίνκελ,

Ντε Γιονγκ, Μποναβεντούρα, Τσέρτσι (62' Σούσο), Ντέστρο (77' Πατσίνι), Μενέζ.

Σαμπντόρια: Βιβιάνο, Ντε Σιλβέστρι (88' Τσόλεκ), Σιλβέστρε, Ρομανιόλι, Μεσμπά, Παλόμπο, Ομπιάνγκ, Έντερ, Σοριάνο (66' Ντάνκαν), Ετό, Οκάκα (73' Μουριέλ).

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ: 2-1

Γήπεδο: Ατζούρι Ντ Ιτάλια

Βαθειά βαθμολογική ανάσα πήρε η Αταλάντα που κέρδισε με 2-1 τη Σασουόλο ξέφυγε πολύ από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Αταλάντα πίεσε από την αρχή τη Σασουόλο και τελικά στο 44ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ χάρη σε ένα όμορφο γκολ του Ντένις.

Η Σασουόλο πίεσε στην αρχή του β' μέρους και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 59' με τον Μπεράρντι αλλά 4λεπτά αργότερα ο Ντένις με πέναλτι έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την Αταλάντα. Μάλιστα στο 71ο λεπτό η Σασουόλο έχασε με κόκκινη και στον Μισιρόλι και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Στο 81' αποβλήθηκε και ο Μπιάβα της Αταλάντα.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Ντραμέ Μπιάβα, Στεντάρντο, Μπεναλουάν, Τσιγκαρινι (89' Μιλιάτσιο), Καρμόνα, Τζαπακόστα (67' Εστιγκαρίμπια), Γκόμες, Μοράλες (83' Μασιέλο), Ντένις.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Γκτσόλα, Ατσέρμπι, Καναβάρο, Λόνγκι, Μισιρόλι, Μπρίγκι (65' Φλόρες), Μπιοντίνι, Μπεράρντι, Φλοκάρι (55' Ζάζα), Σανσόνε (80' Λαζάρεβιτς).

ΛΑΤΣΙΟ-ΕΜΠΟΛΙ: 4-0
Γήπεδο: Ολίμπικο

Ασταμάτητη η Λάτσιο, διέσυρε με 4-0 την Έμπολι και πέρασε τη Ρόμα στη 2η θέση.

Καταιγιστική στο πρώτο μέρος η Λάτσιο, βρέθηκε να νικά με 3-0 πριν την ανάπαυλα. Αρχικά στο 4ο μόλις λεπτό ο Μάουρι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ ενώ στο 31' ο Κλόζε με τον ίδιο τρόπο διπλασίασε τα γκολ της ομάδα του. Και στο 44ο λεπτό ο Καντρέβα με όμορφο σουτ έκανε το 3-0.

Οι «λατσιάλι» πίεσαν και στην επανάληψη και στο 54ο λεπτό ο Άντερσον έκανε το 4-0, αλλά στο 58' οι Ρωμαίοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νοβαρέτι.

ΛΑΤΣΙΟ: Μπερίσα, Λούλιτς, Τσάνα, Ντε Φρι (40' Νοβαρέτι), Καβάντα, Μπίλια, Παρόλο (79' Κατάλντι), Άντερσον, Μάουρι, Καντρέβα, Κλόζε (60' Σιανί).

ΕΜΠΟΛΙ: Σέπε, Χισάι, Τονέλι, Ρουγκάνι, Ρουί (66' Λαουρίνι), Σαπονάρα, Κρότσε (46' Ζιελίνσκι), Βαλντιφιόρι, Βεσίνο (56' Σινιορέλι), Μακαρόνε, Πουτσιαρέλι.

ΤΟΡΙΝΟ-ΡΟΜΑ: 1-1
Γήπεδο: Ολυμπιακό στάδιο Τορίνο

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Ρόμα, που κόλλησε στο 1-1 με την Τορίνο κι έπεσε στην 3η θέση.

Πολύ καλύτερη η Ρόμα στο πρώτο μέρος, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά έπεσε πάνω σε ένα πολύ καλό Παντέλι που ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε.

Οι «τζιαλορόσι» μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 57ο λεπτό ο Φλορέντζι έκανε το 1-0. Η Τορίνο ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και στο 64' ο Λόπες μετά από ασίστ του Βίβες, έκανε το 1-1. Ωστόσο στο ριπλέι φάνηκε πως ίσως η μπάλα να είχε βγει πριν ο Βίβες τη σώσει στον Λόπες.

ΤΟΡΙΝΟ: Παντέλι, Γκλικ, Μορέτι, Μαξίμοβιτς, Νταρμιάν, Ελ Καντουρί, Γκάτσι, Βίβες (80' Φάρνερουντ), Πέρες (77' Μολινάρο), Κουαλιαρέλα, Μαρτίνες (60' Μάξι Λόπες)

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Φλορέμτζι, Μανωλάς, Αστόρι, Χολέμπας, Ναϊνγκολάν, Ντε Ρόσι, Πιάνιτς (84΄Ουτσάν), Ιτούρμπε, Ιμπαρμπό (81' Γιανγκά Μπιβά), Λιάγιτς (76' Ντουμπιά).

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΠΑΛΕΡΜΟ: 1-3
Γήπεδο: Φρίουλι

Μεγάλο διπλό με 3-1 πήρε η Παλέρμο μέσα στην έδρα της Ουντινέζε.

Η Παλέρμο μπήκε δυνατά στο ματς κι αιφνιδίασε την Ουντινέζε, κάνοντας το 1-0 στο 15ο λεπτό με πανέμορφο σουτ του Λαζάαρ. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Ουντινέζε, δέχτηκε και δεύτερο γκολ στο 21ο λεπτό από τον Ντιμπάλα που είχε και δοκάρι στο 44'.

Η Παλέρμο πέτυχε και το 3-0 με τον Τσότσεφ στο 66ο λεπτό για να μειώσει σε 3-1 ο Ντι Νατάλε στο 81'.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Καρνέζης, Σίλβα, Βάγκουε, Ντανίλο, Πίρις (46' Περικά), Γκιγιέρμε (78' Αγκίρε), Άλαν, Βιντμέρ, Ντι Νατάλε, Θερό (70' Μπαντού)

ΠΑΛΕΡΜΟ: Σορεντίνο, Ριζπόλι, Λαζάαρ, Βιτιέλο, Αντζέλκοβιτς, Γκονζάλες, Ριγκόνι, Γιάγιαλο (67' Μπολτζόνι), Τσότσεφ, Βάσκες (74' Μπελότι, 84' Μαρέσκα), Ντιμπάλα.

ΝΑΠΟΛΙ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 3-0
Γήπεδο: Σαν Πάολο

Τετράδα έπιασε η Νάπολι που κέρδισε στο ντέρμπι τη Φιορεντίνα με 2-0.

Η Νάπολι ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και στ 23ο λεπτό κατάφερε να κάνει το 1-0 με όμορφη προσπάθεια του Μέρτενς.

Οι «παρτενοπέι» πίεσαν και στην επανάληψη και στο 71ο λεπτό ο Χάμσικ έκανε το 2-0 και στο 88' ο Καγιεχόν έγραψε το τελικό 3-0.

ΝΑΠΟΛΙ: Αντουχάρ, Αλμπιόλ, Στρίνιτς, Κουλιμπαλί, Μάτζιο, Γκαργκάνο, Λόπεθ, Μέρτενς (81' Μέρτενς), Ιγκουαΐν (76' Ινσίνιε), Καγιεχόν, Γκαμπιαντίνι (64' Χάμσικ)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτ, Ρίτσαρντς, Πασκουάλ, Μπασάντα, Σάβιτς, Βαλέρο, Βάργκας (58' Χοακίν), Ίλισιτς (46' Γκόμες), Μπαντέλι (69' Πισάρο), Κούρτιτς, Σαλάχ.

ΤΣΕΖΕΝΑ-ΚΙΕΒΟ: 0-1
Γήπεδο: Ντίνο Μανούτσι

Νίκη... παραμονής πέτυχε η Κιέβο στο «Ντίνο Μανούτσι», καθώς επικράτησε 1-0 της Τσεζένα.

Η ομάδα της Βερόνα ήταν καλύτερη σε όλο το ματς και έχασε σημαντικές ευκαιρίες. Η λύτρωση ήρθε τελικά στο 82', όταν η χρυσή αλλαγή, ο Πελισιέρ έπιασε την κεφαλιά, προ του Λεάλι, κάνοντας το 0-1.
Πλέον η Τσεζένα βρίσκεται σε δύσκολη θέση, παραμένοντας στο -4 από την Αταλάντα και τη γραμμή του υποβιβασμού, ενώ η Κιέβο με αυτό το «τρίποντο» έφτασε τους 35 βαθμούς και ανασαίνει ελεύθερα.

ΤΣΕΖΕΝΑ: Λεάλι, Λουκίνι (81' Ροντρίγκεζ), Κράιντς, Περίκο, Καπέλι, Γιόργκι, Καρμπονέρο, Μπριένζα, Κασιόνε, Τζούριτς (67' Σούτσι), Ντεφρέλ (89' Μονσίνι)

ΚΙΕΒΟ: Μπιζάρι, Νταϊνέλι, Σέζαρ, Φρέι, Ζουκάνοβιτς, Ραντοβάνοβιτς, Ίσκο, Σελότο (62' Μπίρσα), Χετεμάι, Παλόσι (58' Πελισιέρ), Μεγκιορίνι (85' Κόφι)

Keywords
Τυχαία Θέματα