Αλλοι τέσσερις έφυγαν για Λονδίνο

20:52 1/8/2012 - Πηγή: AEK365

«Είναι η δεύτερη συμμετοχή μου στο κορυφαίο γεγονός του πλανήτη. Το πρώτο πράγμα που έχω στο μυαλό μου είναι να το ζήσω και να το απολαύσω. Πρόβλεψη για το αποτέλεσμα δεν μπορώ να κάνω. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Σίγουρα θα είναι ένας δυνατός αγώνας με σπουδαίους αθλητές», τόνισε ο Έλληνας πρωταθλητής του ύψους, που στη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό.

«Είμαι σε καλύτερη κατάσταση από ότι ήμουν στο Ελσίνκι. Για το μόνο πράγμα που είμαι σίγουρη είναι πως στον προκριματικό

θα κάνω έναν δυνατό αγώνα, θα δώσω όλο μου τον εαυτό. Είναι η δεύτερη συμμετοχή μου σε Ολυμπιακούς Αγώνες, σίγουρα είμαι πιο έμπειρη και πιο προετοιμασμένη να ξεπεράσω τυχόν δυσκολίες που θα βρω μπροστά μου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά», τόνισε η κάτοχος της δεύτερης καλύτερης επίδοσης όλων των εποχών στην Ελλάδα στο ύψος.

«Στο Πεκίνο ήταν η πρώτη μου συμμετοχή και δεν είχα άγχος. Τώρα, νιώθω πως έχω περισσότερες απαιτήσεις από τον εαυτό μου. Να είμαι καλά και πιστεύω πως θα βγει μια καλή κούρσα. Η προετοιμασία πήγε καλά», είπε η πρωταθλήτρια του βάδην.

Έτοιμος να συμμετάσχει στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας του είναι ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, ο οποίος τόνισε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα πάρω μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εννοείται πως θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό. Στόχος είναι να πάρω μέρος τόσο στα 20χλμ βάδην, όσο και στα 50χλμ, κάτι που θα εξαρτηθεί από το πως θα είμαι μετά την πρώτη κούρσα».

Εξάλλου, ο ΣΦΚΑ, με επιστολή του προς την ελληνική ομοσπονδία ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ελληνική αποστολή που θα πάρει μέρος στη διοργάνωση της αγγλικής πρωτεύουσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα