Άλλη ταχύτητα η Ατλέτικο

23:42 11/3/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΙΛΑΝ: 4-1

ΓΗΠΕΔΟ: Βιθέντε Καλδερόν

Η Μίλαν υποτάχθηκε στο δυναμικό παιχνίδι και την ταχύτητα της Ατλέτικο και ηττήθηκε με βαρύ 4-1 αποχαιρετώντας τον θεσμό.

Οι "ροχιμπλάνκος" άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό όταν ο Γκάμπι έκανε τη σέντρα και ο Ντιέγκο Κόστα με εντυπωσιακή

προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Κόκε στο 11' από ιδανική θέση σούταρε άουτ. Στο 26' όμως η Μίλαν απάντησε όταν ο Πόλι έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Κακά με κεφαλιά από κοντά έκανε το 1-1. Στο 35' σε παρόμοια φάση ο Βραζιλιάνος νίκησε και πάλι την άμυνα της Ατλέτικο στον αέρα αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Τέσσερα λεπτά μετά όμως ο Τουράν έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Ραμί και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 2-1. Στο 41' οι παίκτες της Ατλέτικο συνδυάστηκαν εξαιρετικά με τον Γκαρθία τελικά να κάνει το ψαλιδάκι και να στέλνει την μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Σχεδόν με τη σέντρα στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Ντιέγκο Κόστα. Στο 48' έφυγαν εντυπωσιακά στην αντεπίθεση με τον Γκάπι τελικά να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Η Μίλαν απείλησε στο 60' με φάουλ του Μπαλοτέλι αλλά δέκα λεπτά μετά όλα τελείωσαν. Ο Γκάμπι έκανε τη σέντρα και ο Ραούλ Γκαρθία με κεφαλιά πέτυχε το 3-1 σφραγίζοντας την πρόκριση. Οι "ροσονέρι" είχαν δοκάρι στο 73' με τον Ρομπίνιο αλλά στο 84' δέχθηκαν και τέταρτο γκολ όταν ο Ντιέγκο Κόστα ελευθερώθηκε ωραία μέσα στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα να βρει το δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Γοδίν, Φιλίπε, Λουίς, Χουανφράν, Μιράνδα, Μάριο Σουάρεθ, Κόκε (81'Ντιέγκο), Ραούλ Γκαρθία (72'Σόσα), Αρντά Τουράν (78'Ροντρίγκες), Γκάμπι, Ντιέγκο Κόστα.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Ραμί, Αμπάτε, Μπονέρα, Εσιέν (68'Πατσίνι), Πόλι, Εμάνουελσον, Ντε Γιονγκ (78'Μουντάρι), Κακά, Τααράμπτ (46'Ρομπίνιο), Μπαλοτέλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα