«Άλλη αντίληψη η διοίκηση, άλλη εγώ…»

19:00 1/10/2013 - Πηγή: AEK365

Για διαφορά φιλοσοφίας με τη διοίκηση -όσον αφορά στη γενικότερη δομή της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης- έκανε λόγο στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σάκης Τσιώλης.

Αναλυτικά:

Για τη λύση της συνεργασίας με τον Αστέρα: «Κανονίσαμε και ανανεώσαμε τη συνεργασία μας το καλοκαίρι, αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχει πάντα το απρόοπτο και οι ισορροπίες που αλλάζουν. Θεωρώ ότι αυτή η απόφαση λήφθηκε την πιο κατάλληλη στιγμή, με την ομάδα να είναι καλά βαθμολογικά

και εμένα με τη διοίκηση να έχουμε φτιάξει καλές σχέσεις αυτά τα χρόνια (ειδικά πέρυσι με την τρίτη θέση και τελικό Κυπέλλου). Αποφασίσαμε λοιπόν ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να χωρίσουμε».

Για τους λόγους της κοινής απόφασης: «Είχε να κάνει γενικότερα με τη δομή της ομάδας. Η απόδοση στα τελευταία ματς όντως δεν είναι καλή, αλλά αυτό νομίζω ήταν η αφορμή. Το ρόστερ που φτιάχτηκε το καλοκαίρι έπρεπε να παίζει καλύτερα, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες. Γενικώς υπάρχει η αντίληψη ότι έπρεπε να δομηθεί αλλιώς η ομάδα. Προσωπικά, εδώ και πέντε χρόνια αποστασιοποιήθηκα από το να προτείνω παίκτες. Κάνω μια έκθεση στο τέλος της σεζόν με τα χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών που κρίνω ότι χρειάζονται.

Το καλοκαίρι έγιναν πολλές επιλογές στο ρόστερ, πολύ περισσότερες απ' αυτούς που περιμέναμε. Ήταν μια καινούργια ομάδα που ήθελε χρόνο. Παρόλα αυτά, υπήρξε βελτίωση σταδιακά και το παιχνίδι του Σαββάτου μπορεί να την ξαναφέρει στην τρίτη θέση. Μέσα σε αυτή τη συζήτηση που κάναμε όμως -κι αφού διαπιστώθηκαν διαφορετικές απόψεις- κρίναμε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να χωρίσουμε».

Για τις σχέσεις του με τη διοίκηση: «Είχα τη χαρά και την τιμή να είμαι με δυο εξαιρετικούς ανθρώπους, τον κ. Μπάκο και τον κ. Καϋμενάκη. Είχαμε άψογη συνεργασία, όπως και με τον κ. Μποροβήλο. Αυτή τη στιγμή όμως και αφού δεν γίνεται να αλλάξουν οι παίκτες, ήταν η σωστότερη λύση το διαζύγιο. Κατά τη γνώμη μου, ήταν πολύ νωρίς για να απαιτήσουμε από μια ομάδα όπως ο Αστέρας να είναι στην πρώτη θέση».

Για το πώς βλέπει την επόμενη μέρα στον Αστέρα: «Όσο υπάρχει αυτή η διοίκηση, όλα θα λειτουργούν άψογα. Παρέχει κάθε προϋπόθεση και κάθε εφόδιο. Είναι μέσα στην πεντάδα η ομάδα και αυτός ήταν κι ο στόχος που θέσαμε από το καλοκαίρι. Μια τρίτη συμμετοχή στα πλέι-οφ, πιστεύαμε ότι θα φτιάξει ταυτότητα για την ομάδα και θα της προσθέσει βάρος».

Για τη δική του επόμενη μέρα: «Πρέπει να υπάρχουν φιλοδοξίες και στον προπονητή και στην ομάδα. Παρότι θεωρούσα δύσκολο να σταματήσει η συνεργασία αυτή μετά από δυο ήττες, αποδείχθηκε ξανά ότι στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα γίνει. Τώρα έχω το περιθώριο να μείνω λίγο με τους δικούς μου ανθρώπους. Από ‘κει και πέρα είμαι επαγγελματίας και αν υπάρξει κάποια πρόταση, θα τη συζητήσω για να δω αν μπορώ να συνεργαστώ με κάποια ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα