Αλλαγή ώρας στο Εθνικός-Φοίνικας

16:34 1/12/2013 - Πηγή: AEK365

Το απαγορευτικό απόπλου που ισχύει από το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά για τα νησιά του Αιγαίου κράτησε την αποστολή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Αθήνα.
Η ακριτική ομάδα είχε προγραμματισμένη αναχώρηση στις 17.30 για τη Σύρο όπου αύριο στις 19.00 έχει προγραμματιστεί το ντέρμπι κορυφής της 8ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έθεσε στην ΕΣΑΠ

κι επίσημα αίτημα για έναρξη του αγώνα στις 20.00 ή και αργότερα ώστε να προλάβει να ταξιδέψει ακόμα και με αεροπλάνο μέσω Μυκόνου το απόγευμα της Δευτέρας στις 15.00. Επίσης θα γίνει προσπάθεια η αποστολή να αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας (07.30) με πλοίο από τον Πειραιά.

Το αίτημα έγινε αποδεκτό από την Επιτροπή πρωταθλήματος όπου μάλιστα πρόεδρος είναι ο εκπρόσωπος του Φοίνικα στην ΕΣΑΠ Γιώργος Λεονταρίτης. «Ελπίζουμε να υπάρχει η μικρότερη ταλαιπωρία για τον Εθνικό και να δουν οι φίλοι του βόλεϊ έναν ωραίο αγώνα μεταξύ των δύο κορυφαίων ομάδων. Πάντως η πρόταση μου προς τον Εθνικό ήταν να ταξιδέψει με πλοίο το πρωί της Δευτέρας για να έχουν περισσότερο χρόνο ξεκούρασης. Η τελική επιλογή είναι δική τους. Η Σύρος είναι φιλόξενη για όλες τις ομάδες. Κάτι τέτοιες ώρες βλέπουν όλοι ποιες είναι οι δικές μας δυσκολίες στις μετακινήσεις που κάνουμε όλο το χρόνο», είπε ο Λεονταρίτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα