Αλέξις: Δεν πέθανε και κανείς...

21:00 10/3/2014 - Πηγή: AEK365

Αυτή η ήττα ανάλογα με την εξέλιξη του πρωταθλήματος, μπορεί να στοιχίσει στην Μπαρτσελόνα όσον αφορά την «μάχη» για την κατάκτηση του τίτλου.
Ο Χιλιανός επιθετικός, θέλοντας να ρίξει τους τόνους, τόνισε ότι οι «μπλαουγκράνα» θα συνεχίσουν να προσπαθούν, καθώς συνεχίζουν να διεκδικούν το τρεμπλ.
«Χάνεις ένα παιχνίδι και είναι σαν να πέθανε κάποιος. Στην αρχή της σεζόν, ήμασταν μπροστά από την Ρεάλ, εννιά βαθμούς και όλοι έλεγαν ότι θα είμαστε πρωταθλητές. Υπάρχει πολύς δρόμος μέχρι να φτάσουμε εκεί αλλά δεν τα παρατάμε, θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε και τα τρία τρόπαια», είπε ο

Αλέξις.
Σχετικά με τα σχόλια, που γίνονται για το αν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα, μετά από τα τόσα χρόνια επιτυχιών, έχουν χάσει την όρεξη τους ο Αλέξις ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
«Είμαι κάθε μέρα μαζί τους και όπως το βλέπω εγώ είναι όσο φιλόδοξοι ήταν πάντα. Νομίζω ότι θέλουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και το Champions League, ξανά, και δεν βλέπω καμία έλλειψη κινήτρου ή κάτι τέτοιο», ήταν το σχόλιο του επιθετικού της Μπαρτσελόνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα