Αλέγκρι: Υπάρχουν κίνητρα με Πλζεν

14:11 6/12/2011 - Πηγή: AEK365

Για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μίλαν μπορεί αν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους "16" αλλά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι υπογράμμισε πως στην Τσεχία κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν η πρωταθλήτρια Ιταλίας έχει κίνητρα για να κερδίσει μιας και πρόκειται για παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο προπονητής της Μίλαν τόνισε: "Υπάρχουν κίνητρα για το παιχνίδι με τη Βικτόρια, μόνο και μόνο από το ότι είναι ένα παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλουμε μια καλή εμφάνιση

και ένα καλό αποτέλεσμα, όπως σε όλα τα παιχνίδια. Για εμάς θα είναι δύσκολα, αφού οι Τσέχοι κυνηγούν την έξοδο στην Γιουρόπα Λιγκ και χρειάζονται ένα μόνο βαθμό, αλλά εμάς δε μας απασχολεί αυτό, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Και θυμόμαστε ότι στο πρώτο ματς στο Μιλάνο οι Τσέχοι είχαν παίξει πολύ καλά, τους αντιμετωπίζουμε ως μια πολύ καλή ομάδα".

Όσο για τις αλλαγές που σκοπεύει να κάνει στην αρχική ενδεκάδα, ο Αλέγκρι δήλωσε: "Ο Ιμπραΐμοβιτς θα ξεκινήσει από τον πάγκο, μάλλον και ο Τιάγκο Σίλβα. Θα κρίνω αν χρειαστεί να παίξουν ή αν θα τους ξεκουράσω πλήρως, θέλω όμως να δω και κάποια πράγματα από τους υπόλοιπους. Ειδικά από τον Μεξές, που δεν έχει αγωνιστεί καθόλου με τον τραυματισμό του, σίγουρα θα είναι ένα καλό τεστ για μένα για να δω την ετοιμότητα όλων των παικτών".

Keywords
Τυχαία Θέματα