Αλέγκρι: Στόχος το τέταρτο σερί πρωτάθλημα

13:58 8/8/2014 - Πηγή: AEK365

Μια πολύ δύσκολη χρονιά περιμένει τη Γιουβέντους φέτος όπως υπογράμμισε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ο οποίος υπογράμμισε πως στόχος των πρωταθλητών Ιταλίας είναι το τέταρτο σερί πρωτάθλημα και μια εξαιρετική πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Σε δηλώσεις από την Αυστραλία όπου βρίσκεται η ομάδα για φιλικό προετοιμασίας, ο προπονητής της Γιουβέντους τόνισε: " Θέλουμε να κατακτήσουμε το τέταρτο σερί πρωτάθλημα και να κάνουμε ένα εξαιρετικό Champions League. Αυτή η χρονιά θα

είναι πολύ δύσκολη. Το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό αλλά η Γιουβέντους είναι ακόμα το φαβορί και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε μία δύσκολη αλλά όχι αδύνατη αποστολή".
Για το ποδόσφαιρο της Αυστραλίας και το φιλικό προετοιμασίας με All Stars του ποδοσφαίρου της χώρας, ο Αλέγκρι δήλωσε: "Το αυστραλιανό ποδόσφαιρο έχει αναπτυχθεί αρκετά αν και δεν έκαναν μεγάλο Μουντιάλ και για εμάς θα είναι ένα καλό τεστ ενόψει του τρίτου αγώνα στη Σιγκαπούρη (σ.σ. είχε προηγηθεί το ταξίδι στη Τζακάρτα και ο αγώνας με ομάδα επιλέκτων της Ινδονησίας). Αυτά είναι σημαντικά παιχνίδια για να μας προετοιμάσουν από άποψη φυσικής κατάστασης και τακτικής για τη νέα σεζόν, όπου έχουμε πολλούς στόχους να υλοποιήσουμε".
Από τη πλευρά του, ο αρχηγός της Γιουβέντους, Τζιανλουίτζι Μπουφόν, δήλωσε: "Η θερμή υποδοχή που μας επιφυλάχτηκε μας κάνει να αντιλαμβανόμαστε τη σημασία αυτής της ομάδας και τι σημαίνει να την εκπροσωπείς. Ήταν συγκινητικό να βλέπεις οπαδούς στις 6 το πρωί, αυτό ίσως να μη συνέβαινε στην Ιταλία".
Ο Πατρίς Εβρά είπε: "Λέγεται πως η Αυστραλία είναι η πατρίδα του ράγκμπι αλλά αυτό το πρωί ήταν ωραίο να βλέπεις τους οπαδούς να σε περιμένουν στο αεροδρόμιο. Είμαι σίγουρος πως θα είναι γεμάτο το στάδιο της Κυριακή και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προσφέρουμε μεγάλο θέαμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα