Αλέγκρι: Προβάδισμα για την τρίτη θέση

11:08 15/4/2013 - Πηγή: AEK365

Στο "Σαν Σίρο" η Μίλαν ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Νάπολι και δεν μπόρεσε να μειώσει την διαφορά που την χωρίζει από την δεύτερη θέση με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να υποστηρίζει πως η ομάδα του έχει σημαντικό προβάδισμα για την τρίτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Μίλαν βρίσκεται στο -4 από την δεύτερη Νάπολι και στο +4 από την τέταρτη Φιορεντίνα με τον Αλέγκρι να δηλώνει μετά το τέλος του αγώνα το εξής: "Το σημαντικό είναι πως βρισκόμαστε τέσσερις βαθμούς πάνω από την Φιορεντίνα και έχουμε ένα προβάδισμα

για την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Θέλουμε να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ ακόμα και μέσω των προκριματικών. Ασφαλώς θέλαμε να κερδίσουμε την Νάπολι και να πλησιάσουμε την δεύτερη θέση αλλά, όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, μάλλον κερδίσαμε έναν βαθμό παρά χάσαμε δυο".
Για το πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι κόντρα στην Νάπολι, ο Αλέγκρι δήλωσε: "Ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά το γκολ δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας να μας ισοφαρίσουν, σε μια φάση που ευθυνόμαστε αποκλειστικά εμείς. Όταν μείναμε με δέκα παίκτες, αποδείξαμε πως έχουμε ψυχή και πάθος. Καταφέραμε να αποσπάσουμε την ισοπαλία, αν και θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερο το αποτέλεσμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα