Αλέγκρι: Παίξαμε με θάρρος

14:50 24/11/2011 - Πηγή: AEK365

Η Μίλαν δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου καθώς ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα με 3-2 ωστόσο ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να έχει παράπονα από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του που αγωνίστηκαν, όπως είπε, με πολύ θάρρος απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Σαν Σίρο" για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο προπονητής της Μίλαν τόνισε: "Πιστεύω πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τους παίκτες μου για τίποτα.

Παίξαμε με πολύ θάρρος κοιτάζοντας να εκμεταλλευτούμε κάθε διαθέσιμα κενά. Μετά από αυτό το παιχνίδι πιστεύω πως βαδίζουμε στον σωστό δρόμο καθώς τεθήκαμε αντιμέτωποι με την καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είμαι επίσης ευχαριστημένος γιατί ήθελα να δω που βρισκόμασταν απέναντι σε μια ομάδα αυτού του επιπέδου".

Σε ερώτηση για το μαρκάρισμα πάνω στον Λιονέλ Μέσι, ο Αλέγκρι δήλωσε: "Κάναμε κάποια λάθη πάνω σε αυτό το κομμάτι, καθώς η σκέψη ήταν να περιορίσουμε την δράση του όσο γίνεται δυνατόν".

Από την πλευρά του, ο μέσος της Μίλαν, Κλάρενς Ζέεντορφ δήλωσε: "Χάσαμε αλλά η εμφάνιση μας δίνει πίστη να προχωρήσουμε μπροστά. Η Μπαρτσελόνα δεν είναι το μέτρο σύγκρισης με το οποίο μετράμε τους εαυτούς μας. Είμαστε οι ίδιοι μέτρο σύγκρισης και έχουμε δείξει πως διαθέτουμε παίκτες που μπορούν να τα πάνε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ φέτος. Ήταν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι τόσο για εμάς όσο και για τους φιλάθλους. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι όπου οποιαδήποτε από τις δυο ομάδες θα μπορούσε να είχε κερδίσει καθώς και οι δυο έπαιξαν με το σωστό πνεύμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα