Αλέγκρι: Ο Ίμπρα μαζί με Μέσι, Ρονάλντο

15:16 5/3/2012 - Πηγή: AEK365

Κόντρα στην Παλέρμο, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σημείωσε το δεύτερο χατ τρικ του στην Serie A με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να υποστηρίζει πως ο Σουηδός επιθετικός συγκαταλέγεται στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου μαζί με τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αγώνα ρεβάνς με την Άρσεναλ για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Αλέγκρι τόνισε: "Ελπίζουμε πως ο Ιμπραΐμοβιτς θα καταφέρει να κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα αν και πολλά θα εξαρτηθούν

από τα αποτελέσματα που θα πετύχουμε αυτή την σεζόν. Μαζί με τον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι οι τρεις κορυφαίοι ποδοσφαιριστές στον κόσμο αυτή την στιγμή".
Παράλληλα ο Αλέγκρι εκθείασε την μεταγραφική πολιτική της Μίλαν λέγοντας: "Σε κάθε περίπτωση αυτή η Μίλαν δεν είναι ούτε του Ιμπραΐμοβιτς, ούτε του Αλέγκρι. Μέσα σε 1.5 χρόνο η διοίκηση έχει φέρει τον Ιμπραΐμοβιτς, τον Ρομπίνιο, τον Μπόατενγκ, συνολικά 20 παίκτες. Και χάρη σε αυτές τις μεταγραφές, το τελευταίο 1.5 χρόνο έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα και το ιταλικό Σούπερ Καπ και φέτος είμαστε εντός και των τριών στόχων".

Keywords
Τυχαία Θέματα