Αλέγκρι: Να υπερασπιστούμε την τρίτη θέση

11:31 22/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η Μίλαν ηττήθηκε από την Γιουβέντους και περιόρισε τις ελπίδες της για κατάληψη της δεύτερης θέσης και για αυτό ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι υπογράμμισε πως στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν μέχρι την λήξη της Serie A, η ομάδα του θα πρέπει να κρατήσει την 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Μίλαν έχει 59 βαθμούς και η Φιορεντίνα ακολουθεί με 58 με τον Αλέγκρι να τονίζει: "Η Νάπολι δείχνει να εξασφαλίζει την δεύτερη θέση και εμείς πρέπει να υπερασπιστούμε την 3η. Αλλά

είμαι βέβαιος πως, με το πρόγραμμα που ακολουθεί, θα καταφέρουμε να κρατήσουμε πίσω μας την Φιορεντίνα. Θα είναι δύσκολο, πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου".
Για το παιχνίδι με την Γιουβέντους, ο προπονητής της Μίλαν δήλωσε: "Ήταν ένα κακό παιχνίδι. Ούτε εμείς, ούτε η Γιουβέντους καταφέραμε να δημιουργήσουμε επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία. Το ματς ήταν ισορροπημένο και νομίζω πως η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Κρίμα, γιατί οι αντίπαλοι μας πήραν μια νίκη, εκμεταλλευόμενοι ένα δικό μας λάθος, αυτό της φάσης του πέναλτι".

Keywords
Τυχαία Θέματα