Αλέγκρι: Να ξεχάσουμε το 2-0

11:27 12/3/2013 - Πηγή: AEK365

Απόψε στο "Καμπ Νου" κόντρα στην Μπαρτσελόνα, η Μίλαν θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου αγώνα και να περάσει στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να επισημαίνει πως αυτός και οι παίκτες του έχουν την ευκαιρία να γράψουν ένα μικρό κομμάτι ιστορίας όμως θα πρέπει, όπως είπε, να ξεχάσουν το 2-0.

Σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα, ο προπονητής της Μίλαν τόνισε: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πιστεύω πως χρειάζεται να πιάσουμε καλύτερη απόδοση ακόμα και από αυτή που είχαμε στο πρώτο παιχνίδι.

Οφείλουμε να ξεχάσουμε το 2-0. Δεν θα είναι αποτυχία αν μείνουμε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αν προκριθούμε θα γράψουμε ένα μικρό κομμάτι ιστορίας. Το ματς της Τρίτης θα είναι πολύ ωραίο και θα μας χρειαστεί λίγη τύχη για να περάσουμε. Θα χρειαστεί ένα μεγάλο ματς από τα παιδιά, είμαι πεπεισμένος πως μπορούμε να περάσουμε. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε πώς θα κρατήσουμε το 2-0 δεν έχει νόημα. Πρέπει να κατέβουμε στο γήπεδο και να προσπαθήσουμε να είμαστε καλοί και στην άμυνα και στην επίθεση. Από τα τρία αποτελέσματα μας βολεύουν τα δυο. Το σημαντικό είναι να μην χάσουμε. Ο Μέσι μπορεί να μας βάλει γκολ αλλά αν σκοράρουμε εμείς τότε θα πάρουμε το εισιτήριο της πρόκρισης".
Για τον Τίτο Βιλανόβα και τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο Αλέγκρι δήλωσε: "Εύχομαι στον Βιλανόβα να αναρρώσει όσο το δυνατόν συντομότερα, θα ήταν μια ωραία γιορτή να τον δω την Τρίτη στον πάγκο. Ο Μπερλουσκόνι δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα μαζί μου, θα ήταν ωραίο να βρισκόταν στην εξέδρα, ειδικά για τα παιδιά που τα πάνε πολύ καλά φέτος".

Keywords
Τυχαία Θέματα