Αλέγκρι: Μετράει το αποτέλεσμα, όχι η απόδοση

08:04 23/4/2015 - Πηγή: AEK365

Στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 12 χρόνια θα βρεθεί η Γιουβέντους, μετά το 0-0 με τη Μονακό, και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι υπογράμμισε πως αυτό που μετράει είναι η πρόκριση και όχι η απόδοση.
Σε δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα στο "Λουί Ντε", ο Ιταλός τεχνικός της Γιουβέντους τόνισε: "Ο στόχος ήταν να φτάσουμε στα ημιτελικά. Δεν μπορέσαμε να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν αφήσαμε τη Μονακό να μας απειλήσει ιδιαίτερα. Ήταν μια καλή αμυντική απόδοση, καθώς δεν έκανε σχεδόν τίποτα η Μονακό. Αυτό που μετράει στο τέλος

είναι το αποτέλεσμα, όχι η απόδοση".
Ο Αλέγκρι δήλωσε επίσης πως "γνωρίζαμε ότι αν βάζαμε γκολ θα ήμασταν πιο σίγουροι, είχαμε δυο ευκαιρίες πριν το ημίχρονο όπου θα μπορούσαμε να τις έχουμε τελειώσει καλύτερα. Στη συνέχεια, δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν κινδυνεύσαμε και πάλι ιδιαίτερα στην άμυνα".
Τέλος και ενόψει της κλήρωσης της Παρασκευής, ο Αλέγκρι δήλωσε: "Στη κλήρωση βρίσκονται οι τρεις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Σίγουρα μπορώ να εγγυηθώ ότι θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι εναντίον όποιας ομάδας έρθει, σε σχέση με αυτό που κάναμε στο Μονακό".

Keywords
Τυχαία Θέματα