Αλέγκρι: Καθοριστικά τα ματς με Ντόρτμουντ

11:08 21/2/2015 - Πηγή: AEK365

Η Γιουβέντους κέρδισε δύσκολα την Αταλάντα, 2-1, και πλέον όλοι στη πρωταθλήτρια Ιταλίας στρέφουν τη προσοχή τους στο πρώτο παιχνίδι με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να κάνει λόγο για δυο καθοριστικά παιχνίδια.
Σε δηλώσεις του ο Ιταλός τεχνικός της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τόνισε: "Ήμασταν λίγο κουρασμένοι στο τέλος, επειδή αυτό τον μήνα δουλέψαμε πολύ στη φυσική κατάσταση. Κάναμε μια σημαντική και δύσκολη νίκη σε κρίσιμη φάση του πρωταθλήματος. Τώρα έχουμε

πολλά μαζεμένα παιχνίδια και πρέπει να βάλουμε... καύσιμα στα πόδια μας".
Για το παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ, ο Αλέγκρι δήλωσε: "Αυτή είναι η καθοριστική στιγμή της σεζόν. Φτάσαμε στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και είμαστε πολύ καλά. Η Ντόρτμουντ έχει ανακάμψει και τα πηγαίνει καλά, αλλά θα είμαστε έτοιμοι την Τρίτη. Έχουμε το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ και θα παίξουμε πάνω από 180 λεπτά. Είναι μεγάλα παιχνίδια, καθώς δεν θα περάσουμε στην επόμενη φάση κάνοντας μόνο ένα καλό 90λεπτο".
Ο Αλέγκρι μίλησε για το τρομερό γκολ του Πίρλο κόντρα στην Αταλάντα: "Ο Πίρλο έχει δυο μαγικά πόδια και μπορεί να βάλει πολλά φάλτσα στην μπάλα. Έβαλε ένα καταπληκτικό γκολ".

Keywords
Τυχαία Θέματα