Αλέγκρι: Έπρεπε να... σκοτώσουμε την Ίντερ

10:50 25/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ίντερ και Μίλαν έμειναν στο 1-1 στο ντέρμπι του Μιλάνου με την Μίλαν να έχει 12 τελικές προσπάθειες αλλά να μην παίρνει την νίκη και τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να υπογραμμίζει πως σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να "σκοτώνεις" τον αντίπαλο.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μίλαν τόνισε: "Όταν έχεις τις ευκαιρίες θα πρέπει να... σκοτώσεις τον αντίπαλο σου και εμείς έπρεπε να είχαμε διπλασιάσει τα τέρματα μας μετά του γκολ του Ελ Σαραουί. Παίξαμε ένα έξοχο πρώτο ημίχρονο, δίχως να δεχτούμε

φάση από την Ίντερ. Είχαμε ευκαιρίες και κανείς δεν θα μπορούσε να περιμένει να δημιουργήσουμε 12 τελικές προσπάθειες, τέσσερις από αυτές συγκλονιστικές. Η Ίντερ πάντως έπαιξε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, συγκριτικά με το πρώτο. Στην επανάληψη δεν είχαμε σωστή διαχείριση της μπάλας".
Από την πλευρά του, ο προπονητής της Ίντερ, Αντρέα Στραματσιόνι, δήλωσε: "Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Κάναμε ένα εξαιρετικό φινάλε στον αγώνα, αλλά για να είμαι ειλικρινής συναντήσαμε τεράστιες δυσκολίες στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Χαντάνοβιτς το γεγονός πως η Μίλαν δεν διπλασίασε τα τέρματα της. Μετά το γκολ, σε μια φάση που ξεκίνησε από μια χαμένη μπαλιά, μοιάζαμε αποδιοργανωμένοι, αλλά στην ανάπαυλα τα βάλαμε κάτω και αναδιοργανωθήκαμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα