Αλέγκρι: Δυνατοί για να προχωρήσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ

20:47 26/12/2014 - Πηγή: AEK365

Οι στόχοι της Γιουβέντους είναι η κατάκτηση των εγχώριων τίτλων όπως υπογράμμισε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ο οποίος σημείωσε πως το πιο σημαντικό βήμα είναι η Ευρώπη και πως η Γιουβέντους θα πρέπει να είναι δυνατή για να προχωρήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Στη φάση των "16" η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει τη Μπορούσια Ντόρτμουντ και ο Ιταλός τεχνικός της πρωταθλήτριας Ιταλίας δήλωσε: "Έχουμε στόχο το πρωτάθλημα, το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο, αλλά το πιο σημαντικό βήμα είναι η Ευρώπη, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι οι αντίπαλοι είναι τέσσερις καλύτερες ομάδες,

Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Τσέλσι, Μπαρτσελόνα. Πρέπει να είμαστε δυνατοί για να προχωρήσουμε. Είναι φυσιολογικό η Γιουβέντους να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να παίξει στη νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ".
Σε λίγες μέρες ξεκινάει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος και σε ερώτηση για τα μεταγραφικά, ο Αλέγκρι απάντησε ως εξής: "Γνωρίζουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε, όμως αυτό δεν είναι εύκολο τον Ιανουάριο. Θέλουμε έναν αμυντικό. Ο Μοντόγια; Είναι ένας καλός μπακ με τεχνική, αλλά υπάρχουν και άλλοι παίκτες. Θα δούμε αν θα πάρουμε πλάγιο μπακ ή κεντρικό αμυντικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα