Αλέγκρι: Δεν υπάρχει σχέδιο υπέρ της Μίλαν

21:16 13/4/2013 - Πηγή: AEK365

Όλη την προηγούμενη εβδομάδα η Ίντερ φώναζε πως αδικείται από την διαιτησία και ταυτόχρονα ευνοείται η Μίλαν για να πάρει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να αρνείται πως η ομάδα του ευνοείται από την διαιτησία.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μίλαν τόνισε: "Έχουν υπάρξει διαιτητικά λάθη εις βάρος μας φέτος αλλά δε φωνάξαμε ποτέ. Δε θέλουμε να φέρνουμε την... πολεμική στο ποδόσφαιρο. Αν υπήρχε, πάντως, κάποιο σχέδιο υπέρ της Μίλαν τότε θα νικούσαμε στη Φλωρεντία και δε θα χάναμε τον Μπαλοτέλι".

Για το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Νάπολι, ο Αλέγκρι δήλωσε: "Είναι κρίμα που δε θα παίξει ο Μπαλοτέλι αλλά όπως και να έχει θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε στη Φλωρεντία. Οταν ήμασταν μπροστά με 2-0 επί της Φιορεντίνα ουσιαστικά είχαμε εξασφαλίσει την 3η θέση αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν όπως εξελίχθηκαν και θα πρέπει να πάρουμε όσους βαθμούς χρειάζεται ως το τέλος για να τα καταφέρουμε. Αυτή τη στιγμή είμαστε στο +6 από την 4η ομάδα αλλά αυτό δεν αρκεί. Πρέπει να ωριμάσουμε ως ομάδα και το κάνουμε κάποια λάθη είναι μέρος της όλης διαδικασίας.
Αν η Νάπολι μας νικήσει τότε θα κλειδώσει τη 2η θέση. Είναι μια ομάδα που ξέρει πώς να χτυπάει στις αντεπιθέσεις και θα χρειαστεί να έχουμε υπομονή. Σίγουρα, πάντως, περιμένει ένα συναρπαστικό ματς".

Keywords
Τυχαία Θέματα