Αλέγκρι: Χρειαζόμαστε αλλαγές

23:12 10/9/2012 - Πηγή: AEK365

«Η Μίλαν χρειαζόταν ανανέωση και αυτό είναι δεδομένο. Μπορεί να μην αρέσει στον κόσμο αλλά η ζωή συνεχίζεται. Ο Κάρλο Αντσελότι είχε την τύχη να δουλέψει με τους Τζενάρο Γκατούζο, Πίπο Ιντσάγκι, Αλεσάντρο Νέστα και Κλάρενς Ζέεντορφ στα καλύτερα χρόνια τους. Θα ήθελα κι εγώ να τους έχω στην ομάδα μου αλλά επτά χρόνια νεότερους», είπε αρχικά ο τεχνικός των Ροσονέρι και συνέχισε: «Χρειάζεται θάρρος για να πάρεις τις αποφάσεις που πήραμε φέτος και πιστεύω πως το να μιλάμε συνεχώς για τους παίκτες που αποχώρησαν δείχνει έλλειψη σεβασμού στους ποδοσφαιριστές που είναι στο ρόστερ μας».

Από

εκεί και πέρα, ερωτηθείς για τις όχι και τόσο καλές σχέσεις που είχε με κάποιους παίκτες της Μίλαν, ο Αλέγκρι είπε ότι «δεν μπορείς να τα πας καλά με όλους τους ποδοσφαιριστές αλλά όταν έρχεται η ώρα του αγώνα επιλέγω τους καλύτερους 11 για να νικήσουμε. Για να νικήσεις χρειάζεσαι τους καλύτερους παίκτες σου, δεν έχω δει ποτέ κανέναν προπονητή να βάζει γκολ από τον πάγκο».

Τέλος, ο προπονητής της Μίλαν αναφέρθηκε και στον Αντόνιο Κόντε, με τον οποίο την περσινή σεζόν υπήρξε μεγάλη ένταση καθώς υπήρχε η μάχη με τη Γιουβέντους για την κατάκτηση του Scudetto.

«Δεν ζηλεύω για κάτι τον Κόντε και δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του. Εκανε πάρα πολύ καλή δουλειά πέρυσι και δε δίστασε να αλλάξει το σύστημα του όταν χρειάστηκε. Οι υποχρεώσεις και στο Champions League φέτος μπορεί να επηρεάσουν μέχρι ένα βαθμό τη Γιουβέντους αλλά ακόμη κι αν χάσουν όλους τους αγώνες τους, δε θα έχει καμία σημασία αν δεν νικήσουμε τους δικούς μας. Αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι τα δικά μας αποτελέσματα και όχι της Γιούβε».

Keywords
Τυχαία Θέματα