Αλέγκρι: Αρκετά σημαντικά τα ματς με Ολυμπιακό

13:59 18/10/2014 - Πηγή: AEK365

Η Γιουβέντους έχει μπροστά της τις δυο διπλές αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό για τη φάση των ομίλων του Τσαμπιονς Λιγκ με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να υποστηρίζει πως τα παιχνίδια με την ομάδα του Πειραιά είναι αρκετά σημαντικά για την υπόθεση-πρόκριση.
Η πρωταθλήτρια Ιταλίας αντιμετωπίζει

εκτός έδρας τη Σασουόλο και ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε: "Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς, από τη στιγμή που έχουμε έναν δύσκολο μήνα μπροστά μας και πιστεύω ότι θα είναι κρίσιμος μήνας.
Για το πρωτάθλημα δεν είναι καθοριστικός, αλλά είναι πολύ σημαντικός. Για το Τσάμπιονς Λιγκ, πιστεύω ότι τα δυο παιχνίδια που ακολουθούν, στην Ελλάδα και στην έδρα μας, με τον Ολυμπιακό, είναι αρκετά σημαντικά για να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης".
Για τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Αλέγκρι δήλωσε: "Η διακοπή μας βοήθησε να ανακτήσουμε δυνάμεις, αν και είχαμε πολλούς διεθνείς, αλλά όλοι τους έχουν επιστρέψει σε καλή κατάσταση και έπαιξαν σε κάποια παιχνίδια. Υπήρξαν κάποιοι ποδοσφαιριστές εδώ, στη διάρκεια της διακοπής, έτσι πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας".
Ο Αλέγκρι μίλησε και για την κατάσταση του Αρτούρο Βιδάλ: "Έπαιξε σε δυο 90λεπτα και τον εξετάσαμε, διαπιστώνοντας ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεδομένου ότι ήρθε μόλις χθες πίσω, και έχοντας παίξει δυο παιχνίδια και εν όψει του σημαντικού αγώνα στην Αθήνα, νομίζω ότι είναι καλύτερα να παραμείνει στο Τορίνο".

Keywords
Τυχαία Θέματα