Αλέγκρι: Αποτυχία για τη Ρόμα η δεύτερη θέση

12:16 20/11/2014 - Πηγή: AEK365

Η πίεση στη Ρόμα είναι μεγάλη και η κατάληψη της δεύτερης θέσης θα είναι αποτυχία όπως υπογράμμισε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ο οποίος σημείωσε πως θα πρόκειται για μεγάλη απογοήτευση για την ομάδα της Ρώμης.
Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Gazzetta dello Sport, ο Ιταλός τεχνικός της Γιουβέντους τόνισε: "Νομίζω ότι πιστεύουν πραγματικά στον τίτλο και για αυτό το αναφέρουν συνέχεια στη Ρόμα. Και κάνουν καλά. Η

Ρόμα είναι δυνατή και προέρχεται από ένα σπουδαίο πρωτάθλημα, όπου τερμάτισε στη δεύτερη θέση. Το θέμα είναι τώρα ότι δεν μπορούν να κρυφτούν, η πίεση θα είναι μεγάλη και για αυτούς, επειδή μια ακόμα δεύτερη θέση δεν θα τους αρκεί. Θα ήταν μια μεγάλη απογοήτευση για αυτούς, ένα είδος μικρής αποτυχίας".
Για τη σεζόν της Γιουβέντους, ο Αλέγκρι δήλωσε: "Είμαστε ήρεμοι, τα πάντα είναι στα χέρια μας και θέλουμε να ζήσουμε τις στιγμές με τη σωστή ένταση. Εγώ δεν σκέφτομαι μόνο την πρόκριση, είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο και να αποφύγουμε ένα απαγορευτικό όνομα στη φάση των 16.
Η σεζόν αυτή θα είναι θετική για μας αν πάρουμε το πρωτάθλημα και προκριθούμε στη νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ".
Όσο για τους προσωπικούς του στόχους στη Γιουβέντους, ο Αλέγκρι τόνισε: "Θέλω να ξαναφέρω τη Γιουβέντους σταθερά μεταξύ των οκτώ κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Να είναι εκεί, γνωρίζοντας ότι δεν έχει τα οικονομικά μέσα για να ανταγωνιστεί αυτή τη στιγμή με τα μεγάλα θωρηκτά της Ευρώπης, αλλά έτοιμη να εκμεταλλευτεί την παραμικρή ευκαιρία που θα της δοθεί".
Ο Κόντε είπε για τον Μοράτα πως "μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο" και για τον Κομάν είπε πως "είναι εκπληκτικός".

Keywords
Τυχαία Θέματα