Ακόμα μια χρονιά στη Σούπερ Λίγκα η Βέροια (VIDEO)

21:03 13/4/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 34η αγωνιστική

ΒΕΡΟΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Βέροιας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α. Παππάς

Η Βέροια παρέμεινε απευθείας στην κατηγορία μετά τη νίκη της με 1-0 επί του Αστέρα καθώς ευνοήθηκε στην τριπλή με Ξάνθη

και Πλατανιά.

Πρώτη καλή φάση στο ματς αυτή του 23' όταν ο Καλτσάς πέρασε και τον Ερνάντες αλλά από πλάγια πλάσαρε άουτ. Στο 36' ο Μπεν σκόραρε όμως ο επόπτης είχε σηκώσει τη σημαία σε μια φάση οριακή. Ο Αστέρας άγγιξε το γκολ στο 42' όταν ο Χουάνμα έπιασε από κοντά την κεφαλιά και ο Καντιμοίρης με μεγάλη επέμβαση έδιωξε την μπάλα.

Κακός ο ρυθμός στην επανάληψη. Ο Αστέρας απείλησε στο 64' με σουτ του Ναβάρο και στο 78' ήρθε το γκολ για τη Βέροια. Ο Βεργώνης κατέβασε ανενόχλητος την μπάλα και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα. Στο 84' ο Βάλντο έκανε το σουτ όμως ο Καντιμοίρης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. Τέσσερα λεπτά μετά ο Σανκαρέ έκοψε πάνω στη γραμμή μετά το σουτ του Μπεν. Λίγο πριν συμπληρωθούν τα 90' ο Βάλντο υποδείχθηκε λανθασμένα οφσάιντ ενώ είχε ανατραπεί μέσα στην περιοχή και έπρεπε να πάρει πέναλτι.

ΒΕΡΟΙΑ (Ρ.Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Σισοκό, Τζημογιάννης, Ζεζίνιο (85'Αποστολόπουλος), Μπάρμπας, Κομόλοφ (61'Μάνος), Βεργώνης, Καλτσάς (77'Ντόγος), Μπεν, Γκονσάλβες.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. (Στ.Βεργέτης): Ερνάντες, Τσαμπούρης, Λούι, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Εντό, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Ντε Μπλάσις, Χουάνμα (77'Βάλντο), Ναβάρο (73'Μουνάφο).

Keywords
Τυχαία Θέματα