Ακόμα ένα βήμα για ΠΑΟ (VIDEO)

20:16 11/5/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΠΛΕΪ ΟΦ 4η αγωνιστική

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Απόστολος Νικολαΐδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος

Ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ έκανε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο.

Κακό το πρώτο μέρος με ελάχιστες φάσεις. Οι "πράσινοι"

απείλησαν στο 8' με τον Κλωναρίδη και στο 37' λίγο έλειψε να βρεθούν μπροστά στο σκορ όταν ο Γκοϊάν με προβολή "άγγιξε" το αυτογκόλ. Στο 44' ο Εντό τράβηξε τον Κλωναρίδη όμως ο διαιτητής δεν του έδωσε κίτρινη που θα ήταν η δεύτερη του.

Στην επανάληψη η ομάδα του Αναστασίου μπήκε πιο δυνατά και στο 51' σκόραρε χάρη στην κεφαλιά του Μπεργκ. Ο ρυθμός όμως έπεσε στη συνέχεια και η επόμενη αξιόλογη φάση σημειώθηκε στο 67' όταν ο Νάνο έκανε ένα σουτ που πέρασε άουτ. Πέντε λεπτά μετά ο Αμπέιντ δοκίμασε το πόδι του από καλή θέση όμως η μπάλα κόντραρε. Ο Αστέρας απείλησε στο 78' με τον Καπίνο να προλαβαίνει σωτήρια στον Ναβάρο ενώ τρία λεπτά μετά ο Εντό είχε ένα καλό σουτ. Στις καθυστερήσεις ο Αστέρας έμεινε με δέκα καθώς ο Εντό είδε δεύτερη κίτρινη.

ΠΑΟ (Γ.Αναστασίου): Καπίνο, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος (46'Σπυρόπουλος), Μέντες (70'Λαγός), Αμπέιντ, Πράνιτς, Ζέκα, Κλωναρίδης (79'Καρέλης), Μπεργκ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στ. Βεργέτης): Ερνάντες, Μουνάφο (70'Ναβάρο), Ουσέρο, Μπαράλες, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Καράσκο, Βάλντο (79'Χουάνμα), Λούι, Γκοϊάν, Εντό.

Keywords
Τυχαία Θέματα