«Αισθάνομαι πως τους... κρέμασα»

11:42 25/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η Τσέλσι θα βρίσκεται στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Μόναχο αλλά θα αγωνιστεί χωρίς τον αρχηγό της, τον Τζον Τέρι, ο οποίος λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ενεργώντας απερίσκεπτα, κλότσησε από πίσω τον Αλέξις Σάντσες με αποτέλεσμα να αποβληθεί με τον διεθνή στόπερ να νιώθει πως... κρέμασε τους συμπαίκτες του.

Σε δηλώσεις του μετά το 2-2 στο "Καμπ Νου", ο Τζον Τέρι τόνισε: "Είμαι απογοητευμένος για την συμπεριφορά μου αλλά ενθουσιασμένος για τα υπόλοιπα παιδιά. Ελάτε εδώ, παίξτε όπως έπαιξαν αυτοί και πάρτε το αποτέλεσμα που πήραν με δέκα παίκτες. Αισθάνομαι ότι

τους... κρέμασα, τους ζήτησα συγγνώμη και θέλω να ζητήσω συγγνώμη και από τους φιλάθλους".
Για την επίμαχη φάση, ο Τέρι δήλωσε: "Είδα το ριπλέι και σίγουρα δεν ήταν ευχάριστο. Δεν είμαι ο τύπος του παίκτη που χτυπάει από πρόθεση. Σήκωσα το γόνατο μου, κάτι που, όταν το ξανασκέφτομαι, δεν θα έπρεπε να έχω κάνει. Εκείνη την στιγμή, ήμουν λίγο μπερδεμένος για το τι είχε γίνει, αλλά όταν είδα ξανά την φάση δεν μπορώ να πω το παραμικρό. Κρέμασα τους φίλους μου και ελπίζω όσοι με ξέρουν σαν άνθρωπο και σαν ποδοσφαιριστή, να γνωρίζουν ότι δεν είμαι τέτοιος παίκτης. Τα υπόλοιπα παιδιά ήταν καταπληκτικά και ελπίζω η δική μου ενέργεια να μην σκιάσει αυτό που πέτυχαν, γιατί αξίζαμε να περάσουμε στον τελικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα