Αισιόδοξος ο Μπάρος

20:23 11/6/2012 - Πηγή: AEK365

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τη μεγάλη πρόκριση της Ελλάδας επί της Τσεχίας στα ημιτελικά του Euro 2004 με το τέρμα του Τραϊανού Δέλλα στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης.

Ο Μίλαν Μπάρος είχε ζήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχοντας χάσει αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει. Μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση υποστήριξε πως η ομάδα του μπορεί

να πάρει τη νίκη.

«Μετά την ήττα μας από τη Ρωσία, αναλύσαμε τα λάθη μας και πλέον συγκεντρωνόμαστε στην αναμέτρηση με την Ελλάδα. Είναι καλό το ότι μπορούμε να επανορθώσουμε άμεσα. Το προηγούμενό μας αποτέλεσμα δείχνει τρομακτικό, αλλά νομίζω πως δεν αξίζαμε τόσο μεγάλη ήττα. Ξεκινήσαμε καλά και τιμωρηθήκαμε στην άμυνά μας. Όταν επιστρέψαμε στο παιχνίδι έπρεπε να πάρουμε ρίσκο για να φτάσουμε στην ισοφάριση, αλλά τιμωρηθήκαμε με ακόμα δύο τέρματα», είπε ο Μίλαν Μπάρος αρχικά.

«Δεν νομίζω πως πρέπει να πανικοβληθούμε από την κριτική που δεχτήκαμε ή να χάσουμε το πνεύμα μας. Το 4-1 είναι άσχημο, αλλά τίποτα δεν χάθηκε ακόμα. Έχουμε δύο παιχνίδια ακόμα και όλα είναι στο χέρι μας. Η Ελλάδα δεν είναι εύκολη αντίπαλος. Κατάφερε να ανατρέψει το παιχνίδι με την Πολωνία με δέκα παίκτες. Κάθε φορά είναι μία σκληρή αντίπαλος. Επίσης παραδοσιακά δεν έχουμε καλά αποτελέσματα απέναντί τους, αλλά πρέπει να τα ξεχάσουμε αυτά και να αγωνιστούμε για τη νίκη», συνέχισε ο Τσέχος επιθετικός.

Για το πώς θα παραταχθεί η ομάδα του στο παιχνίδι με την Ελλάδα, είπε: «Δεν νομίζω ότι είναι παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι και η Ελλάδα έχει αναδειχθεί ισόπαλη στο πρώτο της παιχνίδι. Ο τελικός για την Ελλάδα είναι με τη Ρωσία όχι με εμάς. Θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα είναι φανταστικό και θα σημαίνει πως διατηρούμε πολλές ελπίδες για πρόκριση. Αν δεν μπορέσουμε να κερδίσουμε, τουλάχιστον θέλουμε την ισοπαλία για να κριθούν τα πάντα στο τελευταίο παιχνίδι. Το πώς θα παραταχθούμε είναι θέμα του προπονητή μας. Ξέρει πολύ καλά τι να κάνει. Είναι μαζί μας τα τελευταία χρόνια και γνωρίζει καλά την ομάδα. Είναι έξυπνος προπονητής», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα