Αισιόδοξος ο Αλαφούζος για αδειοδότηση

08:58 15/1/2014 - Πηγή: AEK365

Στην χθεσινή επαναληπτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Γιάννης Αλαφούζος απάντησε στις ερωτήσεις των μικρομετόχων και στο θέμα της αδειοδότησης ο πρόεδρος της ΠΑΕ εμφανίστηκε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, συγκρατημένα αισιόδοξος.
Ο Αλαφούζος σημείωσε πως η συμμετοχή του Παναθηναϊκού

στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι εξαιρετικά κρίσιμη για την επιβίωση και την εξυγίανση της ΠΑΕ ενώ αναγνώρισε πως τα οικονομικά προβλήματα είναι μεγάλα και υπάρχει δυσκολία στον χειρισμό τους.
Στο θέμα των μεταγραφών και αν θα αποκτηθεί άλλος παίκτης τον Ιανουάριο πλην του Μλάντεν Πέτριτς, ο Αλαφούζος είπε: "Οι Νταμπίζας, Αναστασίου και Σαραβάκος εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις στο οικονομικό πλαίσιο που τους έχει τεθεί και αν κάποια πληροί όλες τις προδιαγραφές, τότε θα υπάρξει προσθήκη".
Σε ερώτηση αν υπάρξει πώληση ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε: "Αν θα καταλάβουμε την δεύτερη θέση, που είναι ο μεγάλος μας στόχος, δεν θα πουλήσουμε κανέναν νεαρό. Πιστεύουμε ότι η καλύτερη επένδυση είναι η ακαδημία μας και θέλουμε να επενδύσουμε στα ταλέντα μας. Ειδικά η ομάδα Κ17, η οποία έχει άφθονο ταλέντο, θα βγάλει ακόμα καλύτερους".
Στον προβληματισμό των μικρομετόχων για τις μεταπτώσεις που παρουσιάζει η ομάδα στα παιχνίδια της ο Αλαφούζος τόνισε: "Έχω μιλήσει με τον προπονητή για το θέμα, αλλά ούτε αυτός έχει συγκεκριμένη εξήγηση. Είναι ένας συνδυασμός καταστάσεων. Σίγουρα μεγάλο ρόλο παίζει η απειρία των μικρών, αλλά και ότι οι έμπειροι πρέπει να βοηθήσουν περισσότερο. Στο προπονητικό μας κέντρο γίνεται πολλή και καλή δουλειά σε καθημερινή βάση. Όλα τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος και της ακαδημίας παράγουν έργο και είμαι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα τους. Έχουν την εμπιστοσύνη και την στήριξη μου, όπως και της διοίκησης. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα παρουσιάζεται όλο και καλύτερη".
Για τα 7 εκατομμύρια ευρώ που έχει διαθέσει η Περιφέρεια Αττικής για την ανακατασκευή του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπογράμμισε πως στόχος είναι οι εργασίες να ξεκινήσουν μετά την ολοκλήρωση των play offs.
Σημειώνεται πως οι μικρομέτοχοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κάλεσαν τον Γιάννη Αλαφούζο να είναι πιο επιθετικός απέναντι σε Super League και ΕΠΟ και μάλιστα ένας από τους μικρομετόχους είπε πως "μας έχουν μουρλάνει στο πρόστιμο" με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να υποστηρίζει πως τα πειθαρχικά όργανα των δυο ποδοσφαιρικών αρχών δείχνουν υπερβολική ευαισθησία σε ότι αφορά στον Παναθηναϊκό και δεν ασχολούνται με όσα συμβαίνουν στις άλλες ομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα