Αισιόδοξοι Αδαμίδης και Βλάχος μετά τη συνάντηση

19:21 20/12/2011 - Πηγή: AEK365

Με το... τσιγκέλι βγαίνουν οι πληροφορίες σχετικά με τις επαφές που υπάρχουν με τον υποψήφιο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν αποφασίσει (και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα), οι κινήσεις που γίνονται, να μην αποκαλύπτονται. Αυτό, σύμφωνα με τους διοικούντες της Ένωσης, δεν σημαίνει πως δεν προχωράει τίποτα. Τουναντίον. Δείχνει ότι όλα γίνονται με την πρέπουσα σοβαρότητα και κάτω από άκρα μυστικότητα, μέχρι

να ολοκληρωθεί ή να «ναυαγήσει» οριστικά το deal. Χθες το βράδυ, ωστόσο, υπήρξε μία καθοριστική συνάντηση ανάμεσα στον Σταύρο Αδαμίδη, τον Γιάννη Βλάχο και κάποιους εκπροσώπους του υποψήφιου επενδυτή. Το ραντεβού έγινε αργά το βράδυ και σύμφωνα με τις λίγες πληροφορίες που υπάρχουν, διήρκησε αρκετή ώρα και ήταν πολύ σημαντικό.

Η πλευρά του άγνωστου -μέχρι στιγμής- επενδυτή, έδειξε ικανοποιημένη από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει, ενώ τόνισε στον Σταύρο Αδαμίδη πως ο οικονομικός έλεγχος που θα διενεργήσουν στα βιβλία της ΠΑΕ, δεν πρόκειται να τραβήξει περισσότερο από μία εβδομάδα (4-5 μέρες αναφέρουν οι πληροφορίες), καθώς ήδη όσα γνωρίζουν για την εταιρία, δίνουν μία ξεκάθαρη εικόνα για το τι συμβαίνει. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΑΕΚ προσπάθησε, στον βαθμό που μπορεί, να πιέσει κάπως τις καταστάσεις, αφού και εκείνος γνωρίζει πως ο χρόνος πιέζει ασφυχτικά. Βεβαίως, τα όσα άκουσε τον έκαναν να αισιοδοξεί για την πορεία των επαφών και πλέον απομένει να δούμε αν αυτή η αισιοδοξία, που προκύπτει και από τις δύο πλευρές, θα έχει αίσιο τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα