Αιφνιδιασμός από Νικόλα!

18:12 16/2/2012 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Ο Νίκος Γεωργαντζόγλου παρουσιάστηκε μόνος του το μεσημέρι στα γραφεία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, καθώς οι νομικοί της ΚΑΕ ΑΕΚ συμμετείχαν στην απεργιακή κινητοποίηση του κλάδου, προκειμένου να ζητήσει αναβολή της συζήτησης για τα χρέη. Αιφνιδιάστηκε, ωστόσο, όταν αντίκρισε δικηγόρους αρκετών πιστωτών να παρίστανται κανονικά. Αιφνιδιάστηκε κυρίως όμως με τον νομικό εκπρόσωπο του Νικόλα Παπανικολάου! Κι αυτό, διότι υποτίθεται, ότι προϋπήρχε συμφωνία

με τον πρώην άσσο της ΑΕΚ, ώστε να μην διεκδικήσει άμεσα τα δεδουλευμένα, που βεβαίως δικαιούται. Είναι χαρακτηριστικό, ότι η «συμφωνία» είχε επιβεβαιωθεί από τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος με δηλώσεις του στο basketblog.gr και στον υπογράφοντα είχε εκφράσει την εμπιστοσύνη του προς τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Τι είχε πει στο παρόν βήμα τις 20 Ιανουαρίου ο Παπανικολάου:

«Με πήρε τηλέφωνο ο κύριος Γεωργαντζόγλου και το εκτιμώ. Μου έδωσε την εντύπωση, ότι μπορώ να τον εμπιστευτώ. Κι όχι μόνο επειδή επικοινώνησε μαζί μου. Επειδή είπαμε κάποια πράγματα. Και επειδή βλέπω με τα μάτια μου την προσπάθεια που καταβάλλει στην ΑΕΚ και είναι φιλότιμη και σημαντική, ειδικά στους χαλεπούς καιρούς, που ζούμε.

Είναι γνωστό, ότι οι διοικήσεις της ΑΕΚ μου οφείλουν αρκετά χρήματα. Για άλλη μία φορά, ωστόσο, θα κάνω πίσω ενόψει της ΕΕΑ, καθώς δεν επιθυμώ να προκαλέσω ζημιά στην ΑΕΚ, αλλά και στην προσπάθεια της διοίκησης, η οποία ξεκινά μία διαδικασία εξυγίανσης".

Και κατέληξε: "Από τα βάθη της καρδιάς μου, θέλω να ευχηθώ στην ΑΕΚ να επιστρέψει γρήγορα στην Α1, όπου ανήκει. Θα διεκδικήσω τα δεδουλευμένα μου, όταν και εφόσον η κατάσταση ομαλοποιηθεί και όχι τώρα, που η ομάδα προσπαθεί να βρει τον δρόμο της».

Τι ακριβώς συνέβη και η πλευρά Παπανικολάου έκανε στροφή 180 μοιρών είναι άλλο θέμα. Πάντως, στην ΕΕΑ εμφανίστηκαν οι εκπρόσωποι κι άλλων πιστωτών (πρώην αθλητές και υπάλληλοι). Το διάστημα των 20 ημερών μέχρι την επόμενη συζήτηση στην ΕΕΑ ίσως αποδειχθεί αρκετό, ωστόσο, για να έλθει η ΚΑΕ σε επικοινωνία μαζί τους, προκειμένου να βρεθεί λύση.

Keywords
Τυχαία Θέματα